![]() |
Oni tak często do siebie pisz±, tzn rosol i adbok1, tak naprawdę bardzo się lubi±. ;)
|
O, ledwo co się zarejestrowałem, i widzę ze kultura pełn± gęb± :)
|
Lg ma własne pakiety dokumentów gwarancyjnych , i tylko je uznaj±, spróbuj dogadać się, ale masz marne szanse.
|
hmm czyżby...;D ale jak cos to przeciez powiem ze dzialal normalnie a tu nagle ciemnosc sie stala. wie Pan ja tam sie nie znam na tych komputerowych sprawach :D
|
hmm... czyżby może od uderzenia pioruna? ;)
|
chyba niezle sie wkopales...zadzwon do serwisu LG i spytaj sie co mozesz zrobic w takiej sytuacji...
|
Nie jest to takie łatwe jak piszesz bo... nie wiem gdzie ten monitor był kupowany, bo kupiłem go na allegro od jakiegos kolesia z ktorym nie ma teraz kontaktu...
|
Spisujesz dane monitora, numer, data zkupu itepe, idziesz tam gdzie kupiles, prosisz ladnie o sprawdzenie danych, albo:
-daja ci kopie gwarancji -albo prosisz jeszcze ladniej o wyslanie do naprawy. Tyle. |
Sek w tym ze nie mam faktury...
|
Sklep, miejsce zakupu->faktura->na podstawie faktury reklamacja. (lepiej kopia karty gwarancyjnej). Sprobuj zwalic to na sprzedajacego.
Jak znamy i lubimy :D kupca, czasami tak robimy. |
Nietypowy problem z reklamacja w LG
Moj problem polega na tym, ze monitor odmowil posluszenstwa. Jest on na gwarancji poniewaz gwarancja obejmuje 3 lata (data prod. Listopad 2003). Lecz jest problem tego typu, ze nie mam karty gwarancyjnej. Gdzies sie zapodziala. Jak teraz moge zglosic reklamacje na ten monitorek ?? LG F700P...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |