Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Instalacja RIP-ów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/instalacja-rip-ow-53519/)

DonKing 19.06.2005 18:46

Instalacja RIP-ów

Witam.Ma może ktoś przystępnie opisaną instrukcję instalacji zRIPowanych gier ? Mam problem z Juiced.Normalnie jest na 3 cd.Ja mam RIP spakowany RARem i wielki problem z instalacją.Byłbym wdzięczny :piwo:

Banana Coctail 19.06.2005 19:12

Wypakowywujesz wszystkie rary, potem znowu wypakowywujesz aż ci zostają plik bat i pliki uha. Uruchamiasz bat i czekasz, potem OK i działa.

DonKing 20.06.2005 13:47

No OK,tak też zrobiłem.Powypakowywałem wszystko co było spakowane.Był .bat i .uha.Zainstalowało się pomyślnie.ale .... gra nie chodzi :( Zamieniłem nawet "słodką chwilę" na inną i pupa blada...Masz(macie) jakieś inne pomysły ?

Ziele 20.06.2005 15:15

Moze nie uruchomiłeś regsetup'a?

kontestator 20.06.2005 15:34

Cytat:

Napisany przez DonKing
Witam.Ma może ktoś przystępnie opisaną instrukcję instalacji zRIPowanych gier ? Mam problem z Juiced.Normalnie jest na 3 cd.Ja mam RIP spakowany RARem i wielki problem z instalacją.Byłbym wdzięczny :piwo:

pliczka readme.txt po rozpakowaniu tam nie znalazłes?

DonKing 20.06.2005 15:39

SetupReg uruchomił się sam,ale na wszelki-wielki kliknąłem go i pojawiło się to samo okno,które po chwili zniknęło.I dalej pupa blada...
Co do plików typu info lub readme to owszem jest info,ale z niego dowiedziałem się mniej niż od Was.Pomocy...bo to podobno wyjechana giera :wow:

Damianos L 20.06.2005 15:46

jakis blad wyskakuje czy co?

u mnie gra chodzi normalnie....

lopus 20.06.2005 15:55

Cytat:

Napisany przez DonKing
SetupReg uruchomił się sam,ale na wszelki-wielki kliknąłem go i pojawiło się to samo okno,które po chwili zniknęło.I dalej pupa blada...
Co do plików typu info lub readme to owszem jest info,ale z niego dowiedziałem się mniej niż od Was.Pomocy...bo to podobno wyjechana giera :wow:

Tez ta wersje sciagnałem ale chodzi-Ona jest spakowana 4 razy :)
Z netu jak sciagniesz to masz 1 plik-nastepnie rozpakuj do jednego katalogu i masz 55 plików archiw.o nazwie "mytjui...",ten jeden plik z koncówka .ace jest niepotrzebny.
Teraz dlatego,ze nie ma pliku który pociaga za soba całe archiwum,zaznacz wszystkie pliki .zip i rozpakuj do nastepnego katalogu.
Tam sie zrobi katalog z archiwami .ace,ale za to masz plik install-kliknij na niego ,wskaz katalog i gdy sie gra rozpakuje,uruchom w katalogu z gra plik setup .bat i poczekaj az sie wypakuje.
U mnie działa...
Sorry za łopatologie...ale chciałem najprosciej wyjasnic.

DonKing 20.06.2005 15:59

Damianos,a mógłbyś krok po kroku opisać jak to instalowałeś itp,itd ? Nie mówię,że tutaj,bo kogoś zakłuje w oczy,że zaśmiecanie albo jeszcze gorzej itp,ale jakbyś "mejlem" ? A z drugiej strony jakby było tu,to byłaby forma instruktażu,nie ? ;)

DonKing 20.06.2005 16:04

Lupus,tak właśnie zrobiłem.I dzięki za tą właśnie łopatologię.No ale umnie nic się nie dzieje.Wywalę chyba wszystko i spróbuję jeszcze raz.BIG THX dla wszystkich !

Damianos L 20.06.2005 16:05

zrobilem wedlug instrukcji w pliku, niestety wywalilem juz wiec nie pamietam napisze to co pamietam

1 rozpakowalem kazdy z rarow do jednego katalogu
2.pozniej install dalem
3.potem kliknalem jakis plik(nie pamietam nazwy) z rozszerzeniem .bat i rozpakowala sie muzyka
4.potem jeszcze setupreg dalem
5. odpalilem i dzialalo

Banana Coctail 20.06.2005 16:33

Hmm a może nowe stery do karty graficznej by się przydały?

M@X 20.06.2005 22:36

Ja czekam na polska wersje - gralem w demo i jestem mile zaskoczony ta gra! Brak w niej realizmu ale... czasem o to chodiz zeby pruc bez hamulcow ;-D!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28.