![]() |
Wstąp do PCCentre Team!
Wszystkich chętnych zapraszamy do wstąpienia do redakcji portalu PC Centre (http://pccentre.pl). Poszukujemy ludzi, którzy kochają komputery/konsole i lubią o nich pisać. Kreatywność, inwencja własna i sumienność są bardzo mile widziane.
Jeżeli jesteś zainteresowana(y) naszą propozycją, wyślij swoje zgłoszenie na adres: redakcja@pccentre.pl. W załączniku należy zamieścić przykładowy artykuł na dowolny, związany z komputerami temat. Objętość tekstu nie może być mniejsza niż 1 strona A4. Prosimy również o podanie loginu z naszego portalu. Poszukujemy także osoby chętne do współpracy na stanowiskach: - tłumaczy (język angielski, niemiecki, francuski), - korektorów, - grafików (zarówno 2D, jak i 3D), - programistów (PHP, SQL, Java, XML, C++ itd.), - animatorów (Flash, AVI itd.), - specjalistów d/s reklamy. Uwaga! W poźniejszym czasie przewidujemy możliwość atrakcyjnego zarobku. Tymczasem oferujemy: - dostęp do atrakcyjnych produktów do testów/recenzji (wiele z nich pozostaje na stałe u poszczególnych redaktorów), - udział w specjalnych konkursach tylko dla redakcji (jako forma odwdzięczenia się za pracę na rzecz PC Centre), - możliwość samorealizacji, - wspaniały wstęp do kariery w branży IT. |
no tak ale czemu tu takich ludzi szukacje :)
ja moge wziasc ta dzialke - grafików (zarówno 2D, jak i 3D :D |
Cytat:
Cytat:
|
Ja mam ciepla posadke na innym protalu na podobnych warunkach... Zagwarantujcie mi ze kazd program do testow zostanie u mnie to z bolem serca do Was przejde ;-D!
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
fajnie za cale 250pln :wow: chyba sie skusze :> |
icemac - ja ostatnio dostalem gre wartosci 99 zl a pracuj tam od niedawna, przypadek podany przez Darka jest podejrzeam "dla uprzywilejowanych" ;-D
|
Nie oczekujcie oczywiście, że od razu wstąpicie do redakcji, napiszecie artykuł czy kilka aktualności i będziecie zasypywani prezentami. Praca w tej redakcji to ciężka praca nie ma co ukrywać. Kizio, oczywiście, że są, nabór się jeszcze nie skończył
|
Cytat:
|
Jednak nasze forum ma fachowy prestiz, skoro tutaj szuka sie "fachowcow" z tej dziedziny ;-D
|
Cytat:
Korektorem powinienem być dobrym, a angielski i niemiecki w miarę dobrzę znam:) I jeszcze jedno, czy jeśli chcę wstąpić na stanowiska to muszę napisać arta, czy też nie??? |
Przygotuj dłuższą aktualność (ok 1000 znaków bez spacji), przejrzyj stronę w poszukiwaniu błędów (np w aktualnościach, czy artykułach). Znajdź kilka i napisz jak byś je poprawił. Osoba - tłumacz odpowiedzialna jest między innymi za pisanie aktualności.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |