![]() |
Cytat:
|
a udalo sie komus zrobic kopie tej gierki (bf2) na lg 4163b ??
nie wiem czy jest sens sie w to bawic, a nie zameirzam zmieniac napedu tylko dla jakiejs gry, ktora za jakis czas i tak mi sie znudzi... ps. po zainstalowaniu do gry najnowszego patcha jest problem w uruchomieniem (a w zasadziej jest to niemozliwe) gry nawet przy urzyciu gamejacka, ktory przed patchowaniem radzil sobie z gierka wysmienicie... gra ciagle pyta o plyte przy probie uruchomienia |
Co do SD 3.20.024 na DVD. Jest trochę prostszy sposób. Odczyt i zapis najnowszym Alcoholem.
Program będzie chodzić z kopii o ile mamy zainstalowany Clone CD, uruchomiony w trayu i z włączoną opcją "Ukryj nośnik CDR". W weekend korzystając z wizyty u szwagra potestowałem "Battelfield 2" z SD 4. Szwagier ma NEC 3520. Obraz zrobiony najnowszym Alcoholem i podpięty pod wirtuala chodzi bez problemu, jednak po nagraniu - niezależnie Clone CD, czy też Alcoholem na DVD+RW x 4 Verbatima nie chce chodzić, nawet z odpalonym Clone CD w trayu. Być może to kwestia nośnika. Pod koniec miecha zamierzam kupić "Brothers in Arms" na DVD z SD 4 (qrcze waham sie - 100 zeta, a opinie o tej grze są różne - jak ktoś grał niech da znać, czy warto) i ze względu na działalność mojego małego synka będę musiał zrobić kopię zapasową. Potestuję i dam znać. Pozdr. |
Ilość załączników: 1
mam B2, od kolegi który ma przepaske na oku i drewnianą noge i po skanowaniu wychodzi takie cos
|
Cytat:
Kolega poczyta regulamin. Pozdr. |
Cytat:
|
Ja tam wiem ze zadna tego nie wypali z originalu a jak macie pirata to i tak nie ma znaczenia , mozesz se nawet plikami w nero nagrac i bedzie dzialac po to jest dolaczony cukierek , Tak pale i dziala
|
panowie...sprobujcie pioneer'a 109...bo mi pali gites :-)
bardzo dobry duet na ta gre jest wlasnie 109 i najnowszy clonecd (5.2.5.1)-bo nawet brother in arms napalilem :D pozdro |
Probowalem to nagrac alcoholem na DVD+R TDK 8x (nagrane przy 4x) i kupa. Nie dziala :(
Nagrywara: litek 832 |
Poniżej podaję linka do dyskusji o kopiowaniu SD 3.20 na DVd. Przy SD 4 powinno się przydać:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50801 Pozdr. |
Cytat:
Najlepiej nagrac to na RW i sprawdzic (zainstalowac) na innym pc. |
Cytat:
Co do profili to nie ma ich dla DVD w A 120%- tutaj wymagana est nagrywarka z pełna korektą EFM- na niej nagrało by sie poprawnie także bez profilu. W CloneCD da sie wszystko ustawic ale ja nie korzystam, więc nie podpowiem- jak go testowałem to stworzyłem własny profil. Szczegóły kopiowanie SD na DVD w CloneCD opisał @madmax2, poszukaj. |
Cytat:
|
Nie cieszę się z czyjegoś nieszczęścia tylko nie lubie Pl...
Kiedyś razem z kolegą kupowaliśmy nagrywarki w tym samym czasie. Ja kupiłem LTR 24102B a on Pl.. 2410a ja do dzisiaj pykam na ltr 24102b SD łącznie z 3.2 a ten pl... nieporadził sobie z her IV i dodatkami |
Cytat:
--- Dobra ale wrocmy do tematu... cos mi sie zdaje ze cos mam nie-tak i nie wiem co... Battlefield 2. Mam ten cholerny obraz... biore kreator zapisu w Alcoholu a tam nawet nie mam opcji wybrania profilu (????)... http://debug.theweed.org/a120.gif Biore CloneCD a tutaj tez niespodzianka... nie moge nawet wlaczyc emulacji(???)... Zadnego profilu... co jest? http://debug.theweed.org/ccd.gif Co jest do jasnej ciasnej ?? ;-( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:02. |