![]() |
Battlefield 2
Witam
pojawi sie juz niebawem w sprzedazy gra "Battlefield 2" nosnik (DVD) w cenie okolo 120~140 zl., jak zapowiadano wczesniej miala zostac zabezpieczona nowym Starforce 4 lecz tak sie nie stalo, posiada Safedisc 4 (to chyba dobra wiadomosc). Gra bedzie rowniez w polskiej wersji (polskie napisy a dialogi angielskie), kiedy sie pojawi w pelnej polskiej wersji jezykowej narazie nic konkretnego nie podano. Dosyc ostre wymagania sprzetowe gra wymaga. Windows XP, P4 1.7GHz lub podobny, 1.2GB na twardym dysku, 512 MB RAM, 128MB karta graficzna (ze wsparciem dla 1.4 shadows), Celeron 4 lub nowszy, Direct3D-karta graficzna z TGL, DirectX 8.1. A dla serwera: P4 1GHz, 384MB(Win) /256MB (linux). p.s na portalu "wirtus.pl" podano "Gra w polskiej wersji językowej z polską instrukcją". Sam jestem ciekaw bo na innym portalu podano ze gra bedzie z dialogami angielskimi a napisy polskie, czas pokaze. pozdrawiam |
polska wersja to raczej tylko napisy a co do starforce 4 to chyba nawet nie ma takiego zabezpieczenia
|
Cytat:
witam bedzie niebawem, bez obaw :) |
Battlefield 2 - jak nagrać?
W zasadzie to jeszcze nie wlozyzlem nawet nagrywarki do kompa od kiedy wrocila z serwisu no ale spytac zawsze mozna...
Jak nagrac Battlefield 2? Zabezpieczone jest SafeDisc'iem4 ... niby wyczytalem, ze normalnie w Alcohol120 na profilu SafeDisc2/3 ale... No wlasnie... Pojawia sie pewna watpliwosc, poniewaz obraz ktory posiadam nie dziala w alcoholu! (Mimo tego ze jest to mds)... Niby go montuje, ale gra nadal prosi o plyte... Dlatego nie bardzo wierze w to ze Alcohol to nagra... :/ Zeby nie bylo niedopowiedzen... Obraz w DaemonTools dziala poprawnie! |
A 120% jest blacklistowany przez SD4. Co do profilu itp, to wszystko OK ale musisz miec naprawde dobra nagrywarkę- pełna korekcja EFM.
|
Cytat:
jaką masz nagrywarę ? bo do tego zabezpieczenia to potrzeba by jakiegoś Liteonka 1693 albo inną zabaweczkę z dobra korekcją efm |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tutaj faktyczna próba skopiowania SD 3.2: http://www.cdr.cz/a/4714/13 |
Cytat:
|