![]() |
Pytanie do znawców!
Witam
Na rynku jest kilka znaczących firm które produkują nagrywarki dvd. Chciałbym kupić tylko nie wiem jaką? Mam starego litka 411S, wreszcie chcę mu podziękować. Poszukuje: 1 w miarę dobra korekcja błędów 2 bardzo dobry zapis dvd (używam markowych płyt) 3 zapis DL 4 wygląd mnie nie interesuje, jak i głośność pracy 5 mało awaryjna. Litek odpada!!!! Wielkie dzięki z góry |
Nec 3540 ;)
|
1) Lubię LG i zapewne mnie wyśmieją, ale model GSA-4163B daje radę. Żaden "profesjonal" ale działa dobrze i obsługuje DVD-RAM.
2) Kumpel kupił ostatnio BenQ i jest zadowolony ale ciężko je dostać (modelu nie pamiętam). Tyle mogę polecić. |
Cytat:
LG :( ale BENQ :piwo: 1620 |
Ja mam LG GSA-4120B i nie zamieniłbym go na żaden inny palnik..... no może na GSA-4163B :idea:
|
Jak nie LiteOn to polecam Benq 1620 :D
|
Toshiba SD-R5372B.
Świetna korekcja błędów, wysoka jakość zapisu na markowych DVD i CD, mozliwość wykonywania kopii bezpieczeństwa płyt zab. SD 3.20, Key2audio, CDS 200 no i bezproblemowa praca (chyba, że samemu coś się spaprze). Pozdr. |
Mam nieodparte wrażenie
Że pod przykrywką pytania do fachowców Kryje się kolejne nudne, cykliczne, torsyjne pytanie: CO KUPIĆ? Odpowiedzi na to pytanie było w ch** A poza tym dla mających problemy ze wzrokiem Tylko przytaczam to co widoczne jest w górnej części strony: Przed zadaniem pytania skorzystaj z WYSZUKIWARKI...w 80% przypadków Twój problem został już rozwiązany na Forum... Chociaż czy ja wiem? Może to jeszcze zbyt mały font? ??? A jeżeli ktoś lubi dobór indywidualny - to niech zatrudni firmę sondażową i marketingową Co sie wywiedzą i dopasują ergonomię urządzenia do indywidualnych potrzeb klienta :czytaj: Skoro nie wystarczają odpowiedzi te co dla wszystkich A każdemu potrzeba jest doradztwo indywidualnie Takie z serii dla jednostek wybitnych, a nie dla plebsu :sciana: |
@Vizzard wiedziałem, że tak odpowiesz :spoko:
:piwo: P.S. Zatrudnij sie jako MOD w tym dziale :> |
Cytat:
Ciekawe kto by mnie chciał :fiu: MOD musi być miły, uprzejmy, grzeczny, kulturalny, otwarty na userów i świat, posiadający wiedzę Ja niestety - jak wiesz - nie posiadam żadnej z tych cech :nieee: :czar: A podpowiedź złego :czar: na to pytanie brzmi: BenQ :czytaj: |
@VIZZARD
no kolego przesadziles z tymi 80% i to grubo 95% problemow juz zostalo rozwiazane na forum |
Cytat:
Powiem więcej! W tej materii to nawet ponad 95% :tak!: :mruga: |
ja sadze ze nawet ponad 99% (w kwestii co kupic........)
|
ja tam znawca nie jestem :(
wiec moze kup jakies BTC :> |
zawsze mozna kupis SuperDrive (to cos dla macowcow) za prawie kafla... a w srodku liteon :D
na dzien dzisiejszy bralbym nec'a edit: Vizzard na MODA! :D i do kazdej nowej dyskusji obowiazkowy popup "use szukajka or die" || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:19. |