![]() |
płyty ze ślubu są zabezpieczone przez dodanie dużej ilości malutkich plików z błędami CRC.
dzięki temu programy takie jak DVDShrink się wywalają na tym. (nie mówiąc o Nero) DVDDecrypter z domyślnymi ustawieniami też się zatrzyma. najprostszy sposób to ustawić pomijanie błędów, 0 powtórzeń odczytu i niech się mieli. |
gadalem kiedys z gosciem co nam 100dn nagrywal. Plytka byla uwalona wiec szedlem do niego zeby mi nagral raz jeszcze. Mowil ze jesli juz zabezpieczAL [czas przeszly :)] to macrovisionem zeby na vhsanie zrzucic. Jedyne pewne zabezpieczenie to wg niego wlasnie gwozd ale tego nei stosuje... moze plytke lezala na sloncu??
|
podeslij mi te plyte to ci ja przegram
|
ja niestety (a moze stety:)) nie :)
|
a to wy używacie takich zabezpieczeń :fiu:
|
4,01 jest za slabe..i mozna je zlamac to raczej wersja 4,05 tego zabezpieczenia......:)
|
Cytat:
Ja jednak twierdzę, że to zabezpieczenie to HAWK 4.01 :D :mruga: |
w swiecie jest znane takie powiedzenie "polak potrafi" :czar:
|
Koncerny sa związane pewnymi standartami, umowami... A taki operator nie. On ma wszystko w d... Tylko zysk. Był kiedyś na cdrinfo omawiany programik zabezpieczający płyty cdr - autorem był Polak, sprzedawał go nawet tutaj. Moze ktoś zrobił coś dla DVD ?
Jabba |
Cytat:
Wielkie koncerny świata nie moga dać rady :nie: A tu polscy operatorzy kamer mają zabezpieczenie nie do przejścia :D :polska: :fala: To może już nic nie piszmy na ten temat :niepow: Bo jak się RIAA dowie ... :O :mruga: |
Probelm płytek ze ślubów. Sadze,że operatorzy kamer sie wycfanili i jakos tam płyty zabezpieczają. Słyszałem o podobnym problemie z płytą z Komunii. Wiadomo,ze jak jest 40 dzieci to od każdego po 100 zł. A oni chcieli 2 płyty i żeby potem przegrać samemu dla innych w cenie nośnika. A tu klops. Płyta nie daje sie skopiować. Więc sprawa nie jest taka prosta. Kiedy chodzi o zysk, Polak potrafi (jak Ferengi ze Star Trek).
Jabba |
Cytat:
|
znalazłem jeszcze jeden sposób na obejście :
Trzeba uniewaźnić ślub i płyta już nie będzie poyrzebna ;) |
elektroniczna to nie......ciag zer i jedynek pewnie nie jest tak przyjemny jak ten wlewany z kufla (badz butelki) prosto w gardlo ......:czar:
|
Cytat:
:czar: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |