![]() |
Zobaczymy jak przejdziemy na ojro :kasa:
Mnożnik będzie większy :> |
Ja tam pazerny nie jestem ;)
|
Cytat:
:> |
@Vizzard
Oby tak dalej. Każdy grosz się liczy. A jakbyś miał ich za dużo to mogę podać numer mojego konta... :) |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
> Bieda teraz w kraju ...
teraz? raczej jak zwykle :( |
Cytat:
Nawet się jeszcze na nagrywarkę nie uzbierało. |
Cytat:
Bieda teraz w kraju ... :\ |
Cytat:
|
Cytat:
Forum służy zdobywaniu wiedzy, wymienianiu się doświadczeniami, itp. Tymaczasem nie wiem jak to jest, że bardzo dużo użytkowników uważa, że forum zostało stworzone po to, by doradzić im nagrywarkę. Im osobiście - jakby ta odpowiedź miała się różnić od tej zawartej w przyklejonym temacie o wyborze nagrywarek. Jeśli się wahasz - zadaj pytanie właśnie w tamtym temacie - pozwala to utrzymać porządek na forum! Ja naprawdę nie rozumiem dlaczego uważasz, że akurat Tobie ktoś podpowie coś, czego nikomu nikt nie podpowiedział jeszcze na forum. Zastanów się nad sobą, przyda Ci się :P ;) |
Cytat:
Cytat:
Jak się chce poznać różnice między Pierwszą a Drugą Zasadą Termodynamiki To odsyłają do definicji :czytaj: Podobno inteligentny człowiek zawsze wyłapie różnice :tak!: Jeżeli poczytałeś opisy obydwu nagrywarek ... |
Rozumiem więc, że pytający użytkownik jest niemile widziany? Podążając tym tokiem myślenia, można by również napisać, żeby nie pytać się o błąd przy nagrywaniu płyty, bo ktoś kiedyś się już o to pytał. Przepraszam, ale nie wszyscy wszystko wiedzą, dlatego się pytają. A zamiast odpowiadać w ten sposób, to może lepiej wogóle nie odpowiadajcie. Dziękuję, papa.
|
Cytat:
Ale nie było też 1673 vs 4613B :nie: Więc może dać? No i nie było 4163B vs 3540 :nie: To może napisać? No i nie było 4163B vs 716A :nie: To może jutro? Albo pojutrze? No i pytanie: A z opisów użytkowników co wynikło i która jest lepsza? ??? :banan2: |
Cytat:
Dlaczego BenQ ? Dobre pytanie.... chyba też nagrywa nie gorzej niż inne napędy. :idea: :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |