![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Mają kilka oddziałów w kraju. Do niedawna kupowałem tam też Platinum DVD+R x8 kiedy były od Ricoch, ale ostatnio są już od Riteka i to juz trochę nie to samo. :nie: |
A gdzie kupię najtaniej te verbatimki +R x8...
Gdzie wy kupujecie, chodzi mi o sklepy internetowe... |
bierz verby, bo jak poczytasz ostatnie recenzje platyn i wykresy plytek ktore nie daly sie odczytac to zobaczysz ze dziwny jest ten swiat.
ale moze ci sie uda trafic na dobra partie nosnikow i bedziesz zadowolony :taktak: lecz to jest loteria :mruga: a verby+r sprawdzone :spoko: |
imho dla litka:
zdecydowanie Verbatim +R x8 ewentualnie Platinium +R x8, ale to juz zalezy od biosa spawarki oczywiscie najlepiej przetestowac - u kazdego wykresy wygladaja inaczej (kwestia spawara - bios - plyta) |
Cytat:
|
jesli chodzi o nosniki to bede monotematyczny - VERBATIM +R
platyny troche sie oststnio popsuly :taktak: a tdk nie musi sie dobrze palic na twoim litku, bo nie zawsze litek i tdk sie "rozumieja" masz litka wiec polecam jeszcze raz VERBATIMY +R |
Szybkie pytanko o płytki...
Tak wiem jest temat przyklejony o płytkach ale przeczytanie jego to cały dzień mało ;)
Zastanawiam się nad; TDK lub PLATINUM I powiem tak, platinum z tego źródła już sprawdzałem i ok. na 45 wypalonych wszystkie ok... Czy warto dopłacić 6zł za szpule TDK... No właśnie i jak się ma jakość tych TDK-ów do płytek verbatim. Bo zakupiłem sobie niedawno kamere i chciałbym jednak aby nagrania z kamery były na nośnikach najwyższej jakości... Reasumując TDK czy PLATINUM i czy duża jest różnica w jakości między TDK a VERBATIM ??? Edit. dodam że palę na litku 851S [GS0P] jeśli to ma siakieś znaczenie, i nie zmienie go do jego śmierci... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24. |