![]() |
no to olympusik bedzie jak najbardziej ok, jeszcze sobie w sklepie sprawdzisz, ale do takich rzeczy moim zdaniem nadaje sie idealnie.
|
Nie musi być super jakość, dyktafon będzie wykorzystywany w pracy do nagrywania różnych odpraw i zebrań. Czasami trzeba będzie odsłuchać nagrania na zewnątrz, tak aby więcej osób słyszało, dlatego słuchawki odpadają
|
uzywalem jakis czas olympusa i jesli potrzebujesz tylko do notatek i nie istotna jest dla Ciebie wysoka jakosc nagraniam to bedziesz zadowolony, jesli natomiast potrzebujesz wysoka jakosc to polecam minidyski sony, nagrywaja najlepiej z tego co do tej pory widzialem.
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak na serio to koniecznie musi byc wbudowany? swoja role napewno spelnilyby podpiete walkmanowki |
Odtwarzacz mp3 niestety odpada, bo nie ma głośnika
|
ja nie polecam zadnych cyfrowych dyktafonow do 300zl - tata kupowal do pracy rozne z allegro do tej ceny i kazdy byl conajmniej MARNY :(..
w moim creative zen'ie wszystko smiga pieknie - polecam.., odrazu mp3 player'a bedziesz mial ;) pozdro ;) |
JA wiem tyle, że mój odtwarzacz mp3 Irivera ma lepszy dyktafon od jakiegokolwiek, który do tej pory testowałem (a było ich kilka). A że wersja z 512MB pamięci, na której to spokojnie nagrasz i 100 godzin, kosztuje teraz ok. 600 złotych, to polecałbym coś takiego.
|
I co nikt nic nie wie na temat dyktafonów, no to trudno :'(
|
Dyktafon cyfrowy, ale jaki?
Potrzebuję dyktafon, tak,żeby można było nagrać ok. 10 godzin. Musi być możliwość podłączenia do kompa i zrzucenia nagrania w jakimś ogólnie dostępnym rozszerzeniu, np. WMA. Myślę o czymś takim, czy to dobry wybór?
Z góry dziękuję za pomoc: http://www2.olympus.pl/consumer/2581_WS-100.htm |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |