![]() |
Dawno już w to nie grałem konto dawno oddane :taktak: w ciąga jak ogame ;) GalaxyWars ;)
|
pomomo iż już nie gram w Spacepioneers i tak dla mnie pozostaje ona numerem jeden i narazie nie widać na horyzoncie gierki tego typu która swoją grywalnością zbliżyła by sie do SP, zainteresowanym podaje link (wczesniej juz o tym pisałem nawet osobny temat) www.spacepioneers.pl
PS. z nieoficjalnego źródła wiem iż 12 lutego rusza galaktyka 3! może bede grał na nowej gala, ale jeszcze nie wiem czy mi sie bedzie chciało tracić znowu 16h dziennie z życiorysu... |
GalaxyWars.pl
GalaxyWars http://galaxywars.pl/gw/wg.jpg Witam serdecznie! Z powodu, ze swego czasu Ogame.pl (nie wiem czy do te porty) cieszylo sie bardzo duza popularnoscia wsrod forumowiczow postanowilem podac link do innej gry. Polega ona mniej wiecej na tym samym, wiec nie trzeba tutaj duzo mowic. Chcialem ja rozreklamowac wsrod tych ktorzy nie wiedza co maja robic z wolnym czasem :cool: i wsrod tych, ktorzy szukaja wymowki zeby czegos nie robic :serdusz: Ja obecnie gram w sojuszu Forgotten.Warriors, i wszelkich chetnych zapraszam do niego. jestem zalozycielem wiec chody w sojuszu zapewnione :piwo: |
Widzę, że coś nowego Was wkręca :) Ja na razie obstaję jednak przy starym dobrym OGame :) Jak się Ci najlepsi z Uni 1 przeniosą na inne gry - to może będzie nieco lżej grać w OGame'a :D
|
jasne ze sie zgadzam bo ja sie dopiero rozkrecam bo zaczalem grac w ta po tym jak tu o tym przeczytalem!! skrot sojuszu w poprzednim poscie!!!!!CZEKAM!!!!!!
|
no to się dołączam @mgit
|
Ja zapraszam do sojuszu reggae_punk_hiphop liczącym obecnie 120 członków :D
|
ja mogę być w sojuszu. Nie jestem zbyt dobry, ale im nas więcej tym lepiej hehe. Jeżeli się zgadzasz to napisz.
|
Cytat:
mie też się już znudzila a gram dopiero miesiąc!! zaczynam teraz grać w Galaxywars i zachecam do wstąpienia do mojego sojuszu -----> skrót: BFGM. Na razie jestem sam!!:( czekam na wsparcie dopiero od wczoraj gram!! |
grąłem w the crims, doszełem do 4000 respa, atakowalem harlejowców i gra sie zrobila totalnie nudna.
|
|
Cytat:
|
Jak długo trzeba czekać na aktywację konta ?? Już dwa razy wciskałem guzik aby przesłali hasło i nic, cisza. ???
|
Cytat:
Ja już się izoluje od miesiąca ale szkoda mi zostawic moje planetki tyle pracy wlożone... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |