![]() |
CDBurnerXP bym nikomu nie polecał nie nie obsługuje polskich znaków tak więc jak masz w tyluje pliku polski znak śćńżć... to wywali ci znak zapytania lub kwadracik w miejsce litery polskiej :)
|
ale po co Ci cos innego ?
jest tego w cholere np.: CDBurnerXP burn4free cdrwin cheetah roxio ale moim zdaniem nie ma co eksperymentowac |
ale namieszałem ....
mp666 dzięki za zrozumienie :) |
czyli potrzebujesz program ktory nagrywa dane na plyte i nie jest to nero, a w obsludze jest podobny do nero, tak ??
bo jak nie to ja juz nie mam pomyslu o co Ci chodzi. |
To jak chcesz nagrywać pojedyncze pliki to może nagrywanie pakietowe by ci pasiło ???
Wtedy na płytke CDRW wrzucasz jak na dyskietke ??? |
o kur ... :p
sora nie wiem dlaczemu napisałem zamiast "danych plików" losowych plików ale już jest light :banan2: |
Chcesz nagrywać losowe pliki widać że masz za dużo płyt ||
|
nero cdspeed, ale on wali seriami a nie pojedyncze pliki
|
Cytat:
Nikomu nie powiemyu, że umiesz używać NERO. W tajemnicy też powiem Ci, że używam również alkoholu w każdej postaci... Czy to 40%, 7%, czy nawet 120% :fiu: Ale :niepow: |
przyznaje się wiem jak w Nero nagrać śmiecia testowego (nawet DVD) ale proszę nikomu nie powtarzać :na_ucho: :P
też nie wiem po chorobę coś takiego. jak mają to być małe pliki to może notatnik i tak: eiofhsourivhsropifhse[f0uoedyhgfiugeafuisrgloeigfwefyowlrieuwkufyhwauehj wrealirfuewrifeairuftjueruhfqelurfuelriufhewrofhwe rpfherfpiwherpthetrgftijrhp9qo4hrgvp98qhrgp89q4wrg v098qi4hrgp0iow4hergp98iu4whrgp98quw4hgp9uq4gr98ui q34fhq34ep89fuhq4wrepfu3qh4regf9ef7u94whrefiu34qrp fuaw4t97fuq34p978ofuhw0e5p94ruwq379uh45tf9po34oetp o8qi230123oe02pfou345o9tiuf3hq4t4 || |
Cytat:
Jeśli dobrze rozumiem, to poszukujesz programu, który nagrywałby Ci losowy plik z kompa na płytę? Po co Ci takie coś ??? |
to ja tez sie dolacze<??>
|
okeeeej
wejdźcie sobie w nero "nagraj dysk z danymi" |
???
|
:O
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |