![]() |
Zabezpieczony PDF przed zmianami once again ;-)
Witam!
Mam plik w PDFie. Jest zabezpieczony przed zmianami znaczy: drukowaniem, zmienianiem i konwertowaniem [można go przeglądać]. Potraktowałem go takimi programami jak: Advanced PDF Password Recovery v2.21 & PDF Password Remover v2.2 Ale dokument po odbezpieczeniu jest pusty. Znaczy nie pusty tylko strony są puste. 134 str. bez niczego :( Próbowwałem przetransformować go programem Abby PDF Transformer ale wywala że dokument jest zabezpieczony. Już nie wiem co robić. P.S. Przeglądać można go tylko w Adobe Acrobat 7 lub Adobe Reader 7. Foxit podczas próby otwarcia pyta o hasło :| A Adobe Reader 5.05 wywala jakiś dziwny błąd :| Wiecie jak to ominąć ? |
Wyślij mi na maila jesli nie za duzo ok 1 mb:)Do zwrotu będzie w poniedzialek lub jutro;) dinolokix@o2.pl
|
Niestety dokument zajmuje ~38MB.
|
Otwórz to PDFReaderem (było juz na forum) to bez problemu wydrukujesz.
|
A możesz mi dać linka do tego PDFReadera bo google nic nie może znaleźć:|
|
Cytat:
google znachodzi tego od cholery 8 ) |
Jak to nic nie znajduje... 3 strona :P
http://www.google.com/search?hl=pl&b...tnG=Szukaj&lr= |
Hmm @mgit to co podałeś to mi znalazło wcześniej:P tylko to nie jest program. Ściągnołem rozpakowałem a tam plik o rozszerzeniu st:|. Chodzi o pierwszy link.
@gallus ale Ziele chodziło o program który się nazywa PDFReader a nie Acrobat Reader czy jakieś tam inne. Edit Dopiero teraz zobaczyłem że napisałes "3 strona":niepow: Właśnie ściągam i zaraz sprawdze jego działanie.Oby się udało. Jak pisałem wcześniej dokument jest zabezpieczony przed modyfikacją. Czyli żadne drukowanie kopiowanie nie pójdzie w żadnym programie. |
Ilość załączników: 2
Idzie pdfreader, tak jakby ktos nie znalazl
|
@loki7777 nim nawet się nie da go otworzyć:(
I jak napisałem wcześniej Foxitem nie dało rady, a mam nowszą wersje od twojej. A do tego co podał linka gallus wywala błedy podczas otwierania:( ____________ Podsumowując Ten dokument moge otworzyć tylko w Adobe Acrobat 7 & Adobe Reader 7. Inne programy jak Foxit, PDF Reader wywalają błedy podczas otwierania dokumentu. Próba deszyfracji[usunięcia restrykcji] nie udaje się. Po potraktowaniu tego PDFa niżej wymienionymi programami otrzymuje pusty dokument. Każda ze stron jest czysta. Użyte programy to: Advanced Password Recovery Pro v2.21 PDF Password Remover v2.2 I nie piszcie żebym próbował wydrukować go w Adobe Acrobat 7 lub innym programie do odczytów pdfów gdyż ten dokument jest własnie przed tym zabezpieczony, jak i przed modyfikacją, zaznaczaniem, kopiowaniem itp. :( |
Możliwe, że po prostu nowe dokumenty zrobione specjalnie do Acrobat Reader 7.0 są już inaczej zabezpieczone i stare programy nie dają sobie z nim rady. Jedyne, co w takim razie przychodzi mi do głowy, to poszukać (albo poczekać, bo może ich po prostu jeszcze nie być) programów dostosowanych specjalnie do tej wersji.
|
@andrzej masz racje. Plik został zabezpieczony dla wersji 7 i tylko przez nie może zostać otwarty:( No nic trzeba czekać na update programów do usuwania restrykcji.
|
Witam
Pilnie potrzebuję skopiować parę rysunków z pliku pdf, ale jest on zabezpieczony, a ja nie mam możliwości ściągnięcia programu, któy umożliwi mi kopiowanie rysunków. Kto jest teraz w domu lub w pracy i ma taki program proszę o kontakt. |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: za dobre chęci |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:09. |