![]() |
Jak nagrac gre DVD na CD
WITAM!!!
Niedawno zarejstrowalem sie na forum i mam pytanko jak nagrac gre ktora znajduje sie na DVD na plyty CD ??? |
kto dzisiaj bije? :>
|
|
Cytat:
Skopiować na dysk, popakować rarem na paczki ok. 700MB i wypalić na CD, nic prostszego :idea: |
To by było tak:
1. Użyć opcji szukaj 2. Stwierdzić, że jest to bardzo trudne, bowiem trzeba grzebać w instalatorze 3. Stwierdzić, że punkt 2 jest za trudny i podzielić to wszystko winrarem i nagrać na cd 4. Przeprosić moderatora forum za to, że mimo zamknął taki sam Twój temat utworzyłeś nowy. Przecież z wyszukiwarki nie jest aż tak trudno skorzystać!! Na pewno znajdzieś, bo tematy tego typu powstają średnio co dwa tygodnie :ysz: :bicz: |
Cytat:
Tyle to ja tez wiem. nieda sie jakos tego odchudzic albo mocniej skompresowac bo jak gra zajmuje 4 GB to wychodzi jakies 5,5 pylyt CD. Najlepiej to by bylo zeby sie automatycznie instalowalo jak z orginalu. |
Cytat:
|
Cytat:
Temat o GTA:SA i dzieleniu na 6CD już był, wystaczy wejśc do działu CD :D P.S. Nie dubluj postów :taktak: Użyj "edytuj" |
Cytat:
1. Wszyscy korzystali z opcji szukaj 2. Znalezione wyniki, nawet jeśli w kilku tematach CZYTALI ZE ZROZUMIENIEM 3. Jeśli już czegoś nie rozumieją, to mogą zapytać w ISTNIEJĄCYM już temacie 4. Przynajmniej raz na jakiś czas przed napisaniem posta zajrzeć do słownika ortograficznego, albo wkleić teks do worda, bo: "niepisze", "wtronca", "spokuj" aż razi w oczy, a błędów w Twojej wypowiedzi jest więcej... 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Prasą hydrauliczną, ale musi mieć min. 150 ton nacisku. Cytat:
Ale orginal, dużo radości mi dziś dostarczył! :spoko: ^_^ :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Bardzo głupich tematach 2. Tematach, które się powtarzają bardzo często 3. Tematach, które w jakikolwiek sposób odbiegają od regulaminu A takie docinki biorą się stąd, że żyjemy świadomością, że powyższe grupy tematów zostaną w najbliższym czasie zamknięte, albo co gorsza usunięte || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |