![]() |
tak gram na emulatorze ;p a jak wyłaczyć tą Kailerę?? :P
|
Wyłączyć Kailerę? Jak mniemam, grasz na emulatorze.
|
sorka za odświeżenie ale mam taki problem z tekkenem ze nie moge go włączyć ;x wszystko przez to ze zachciało mi sie grać w niego przez neta ;p ktos wie jak to teraz wszystko pozmieniać żeby znowu nie mozna było grac online tylko normalnie sobie popykac z kompem.. ?
Ganja rlzzz |
Skoro ktoś już odświerzył temat :D ... ...
Jeśli ktoś ma problemy z plugin'ami i ich konfiguracją to służę pomocą. Mogę nawet podesłąć 9MB tych wtyczek. @Kiewas Jeszcze do FPP'ów się klawiatura nie nadaje. Przychodzi wówczas operować na zbyt dużej ilości klawiszy (trigger'y). |
Ja gram w front mission 3 duala nie chce mi sie instalowac wiec gram klawiatura na epsxe w sumie jest ok:)
|
Klawiera jest ok i pad też - zależy tylko w co się gra :)
A do bijatyk to najlepiej sobie kupić arcade sticka - takiego joya z dużymi przyciskami jak są w automatach :D To dopiero zabawa :D |
A ja i tak wole klawiature, choc akurat w Tekkenie lepiej spisuje sie pad!
|
Cytat:
no i ogolnie google http://www.google.pl/search?biw=1018...j+w+Google&lr= |
Proponuje zainwstować w DualShocka od soniacza, żaden śmieszny logitech czy inny wynalazek mu nie podskoczą.
|
jakie ??? i z kąd ??? :D
|
No musisz powybierac pluginy... ;)
|
No i kolejne odswierzenie tematu ;p
|
Loooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilość załączników: 1
??? ok to teraz jak skonfigurowac video zeby mi dzialal ePSXe
|
Jak ja kupywałem tekkena 3 to mialem takie cos Tekken 3 bySID.iso
czyli obraz w iso i odpalałem tak : http://img272.echo.cx/img272/716/clipboard011au.th.jpg to wypal go clonem cd |
heh sciagnalem tekkena 3 rozpakowalem ale nie umiem go uruchomic tym caly emulatorem co najgorsze on mi sie nie zapisal jako obraz a po rozpakowaniu sa dziwne rozszezenia takie jak cue , me i nie wiem czym to otworzyc :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |