![]() |
Cytat:
|
Jak dla mnie to wina płyty
Jaki komunikat wyświetla, jakiś log z programu może? :czytaj: :> Czy inny program wypala poprawnie ten obraz? A co do multisesji - było już kilka razy - sam ostatnio pisałem o tym Trzeba poszukać :D |
Nie wspominając że próby robienia płyty multisesyjnej też kończy się fiaskiem :(!
|
Ta druga wersja! Robi normalnie obraz płyty po czym jak ma nagrać to kończy Lead-In i koniec zabawy :(! Wypluwa płyte i cześć pracy!
|
Cytat:
Czyli jeszcze raz: Nagrywasz płytę w Nero, przechodzi weryfikację kompilacji Potem tak nagraną płytę chcesz znowu skopiować w Nero i on nie potrafi zgrać na dysk jej zawartości? Czy tej zrzuconej na dysk zawartości nie potrafi nagrać na czystą płytę? ??? |
Bez znaczenia bo i tak nero warjuje ale esperanze, tdk i platinum.
|
A płyt jakich używasz? :idea:
|
Wersja pełna 6.6.0.8!
|
Cytat:
|
wersja 6
|
jaka wersja nero ?
|
Problem z Nero
Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc nie bijcie mnie mocno :P. Mam nagrywarke Lite-On SOHW-1673S BIOS 07. Wypalam na programie Nero. I tu zaczynają się schody, bo nero nie chce mi kopiować płyt z danymi, które sam wypalił :nie: . Wszelkie zmiany ustawień :pisze: nic nie dały. Po zrobieniu obrazu nie chce go wypalić. Zatrzymuje się na ścieżce informacyjnej Lead-in poczym błąd zapisu i po płycie dvd :smutny: ! To o tyle dziwne, bo Alcochol 120% robi to bez bólu. Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:34. |