![]() |
Oj tam czepiacie się. :P
A odpowiedź jest prosta - trzeba sprawdzić co piszczy. :idea: A jak to zrobić - odpowiedzi są na poprzedniej stronie. :czytaj: |
Skoro piszczy ale nie w głośnikach (ani sąsiadka za ścianą :hmm::D) to idz do lekarza - piszczenie w uszach to objaw zbyt głośnego słuchania muzyki lub pracy w hałasie, mowiąc prościej już stępiłeś sobie słuch.
|
jeśli ci to przeszkadza... :D
|
a mi w uchach. tez ucha wymienic?
|
Wymienić to co piszczy na takie co nie piszczy.
|
witam mam taki problem cos mi piszczy w glosnikach ale to nie jest wina glosników co trzeba zrobic
|
Dalej mi spokoju nie daje moj dzwiek, piszczy nadal, ale to na pewno cos z karta, sprawdzilem dzwiek na sluchawkach, tez w nich piszczy.
Dodam ze nie dziala mi equalizer i ustawienia otoczenia w nVMixer... cos z tym jest ? nie wlaczylem czegos ? czego ? |
a masz dobrze uziemiony komputer?? gniazdo z bolcem to podstawa :)
|
własnie testowałem z odtwarzaczem cd/mp3, i spokoj(cisza), wiec to wina kompa, ale czego dokladnie...
|
a mozesz glosniki podlaczyc do jakiegos innego "grajka" niz pc?? radio jakies mp3 czy cos zobaczymy czy bedzie dalej piszczec
|
Wszystko wyłaczone i dalej piszczy. Zobacze moze jakies przebicia, ale na czym ? wtyczki wchodzą gładko i dokładnie tam gdzie trzeba.
Sciagam nowe stersy, moze cos da. Pokaze w moim sklepie jak to dziala, jak nic nie wydumają to chyba nowa płytka poleci na serwis. Ps. Własnie oglądalem Madagaskar, SUUUUPER Dzieki Dobranoc |
Wyłącz mikrofon i zobacz co będzie
Piszczenie jest efektem sprzęgania i przeważnie właśnie z mikrofonem |
Cytat:
zobacz w takim razie czy dobrze wtyczka wchodzi w gniazdo, czy nie ma stycznosci z masa itd. |
Cytat:
|
zasilacz od czego ? od glosnikow ? hmm skad wytrzasnąć taki do tego zestawu, no nic popytam, ale co ty na to, ze piszczenie ustaje jesli ja odlacze je od kompa (oczywiscie właczone)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |