![]() |
Cytat:
Drugi pomysl mi sie nie podoba. Aktualnie daje ponad 20 i nie mam zamiaru dawac komus tylko 5. |
A ja mam pare takich propozycji (jesli jest to mozliwe):
* Czestrze dawanie reputek jakiemus uzytkownikowi (bo wykonal naprwde dobro robote/pomgl nam). Wiem ze to moze powodowac ze nagle bedzie nabijanie reputek ale niektorzy sa fair ;) *Jak czytalem Adminostratorzy i Moderatorzy moga ustalac wartosc reputek. Moze i my smiertelnicy :) bysmy mogli np w skali od 1 do 5. |
Cytat:
- Spytam żonę/męża - rzucę monetą - pogadam z kumplem - zapytam sklepowej - wróżka prawdę Ci powie - postawię pasjansa - powróżę z fusów - zasięgnę opinii motorniczego - listonosz też ma swoje prawa. - o biustonoszu nie wspomnę itp. || Dobrze jest nie trza psóć ! |
Cytat:
|
repka DEZAPROBATA zabiera cos ....... zlicznika punktow ??
|
Cytat:
Kod:
RadioButton.Checked= False; |
Cytat:
przy tylu opcjach mogło by być :) |
Cytat:
|
Cytat:
po diabła coś zmieniać, jest ok. no chyba, że tak: || |
@joujoujou muszą napisać przynajmniej 50 postów aby dawać reputacje.
|
Cytat:
|
Miałem założyć nowy wątek ale skoro jest już o reputkach to:
Jeżeli dajemy komuś reputke to domyślnie jest zaznaczona pozytywna. Czy można zrobić tak aby nie była żadna zaznaczona? |
Neutralne reputki są, ale mogą je dawać tylko userzy nowi. Tzn. jak dają negatywa to wtedy jest taka. Jak się myle to mnie poprawcie
|
Ja zamiast reputek neutralnych dodałbym coś w stylu ostrzeżeń. Jeśli punkty karne by nie pomagały to po przekroczeniu ustalonej wartości delikwent dostawałby bana :>
Można też podzielić reputki na dwie kategorie - jedna za wiedzę, pomoc innym userom, przyczynianie się do rozwoju forum, itp. a druga za kulturę osobistą i inne rzeczy nie związane z posiadaniem wiedzy w danym temacie ;) |
Neutralne reputy, czemu nie?
Tylko to grzebanie w skryptach, może nie wyjść na dobre, choć z drugiej strony "mieszacze" chyba się znają na tym. :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:55. |