Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   arbuz no i ten tego... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/arbuz-no-ten-tego-53812/)

przemas 28.06.2005 20:36

arbuz no i ten tego...

poeksperymentowac sobie chce. mam juz arbuza, mam tez czterdziesci kilka procent w wymiarze 500ml :>
jak to polaczyc. podzielcie sie prosze doswiadczeniami. moze ktos z Was juz probowal.
warto?

kontestator 28.06.2005 20:42

test yourself:>
IMO warto ||

M@X 28.06.2005 21:23

Polecam - kiedys kolega we Wloszech poeksperymentowal z arbuzem ekstremalnych rozmiarow (sami wiecie jak wielkie rosna we wloskim sloncu) i wodka wstrzyknieta ze strzykawki z ktorej podaje sie lekarstwa koniom. Efekt piorunujacy ;-D!

TORQUE 28.06.2005 21:32

hehe daje się takiego arbuza w prezencie komuś, a potem patrzymy jak ten ktoś nie może się utrzymać na nogach

ro29 28.06.2005 21:35

Witam !
Niewiele wiem w tym temacie - jedynie co mogę powiedzieć, że z arbuzem trzeba ostrożnie i mieszanie go z alkoholem może się chyba źle skończyć.
Kolega kiedyś kupił arbuza dość pokaźnych rozmiarów i spożył go całego w godzinę - i następnie znaczną cześć wieczoru spędził w ... WC, mówiąc delikatnie.

Miłych eksperymentów

ro29

czero 28.06.2005 22:58

Daj znac jak sie udal eksperyment i jakie byly efekty ;) :D

shuma02 28.06.2005 23:28

nie wiem czy aby napewno tak to sie robi...ale;

drazysz mala dziurke w arbuzie, na tyle tylko by wcisnac do niej koncowke lejku (lejka?) kuchennego, i przez nia wlewasz po troche 'utrwalacza'. wlewasz po troche, mozesz zalac lejek i poczekac az wszystko wsiaknie, po czym znowu go zalac. wiem ze taki arbuz powinienen sobie pare godzin odstac w lodowce. wtedy sie wszystko powinno rowno rozlac w srodku, no i zimny arbuz bardziej smakuje.

tak to chyba robili moi znajomi.

Loczek 29.06.2005 08:46

Kupujemy arbuza, nie za duzy. Taki sredni. Wydrazamy dziurke na gorze tak zeby mogla wejsc w nia szyjka od butelki. Wkladamy tam butelke do gory dnem i zostawiamy w lodowce na noc. Wystarczy ćwiartka wodki !! 0,5 sprawi ze bedzie strasznie gorzki ten arbuz. Wiem z doswiadczenia. Potem wystarczy tylko usiasc sobie z fotelu i na jawniaka zajadac sie arbuzem przy ojcu :)

czero 29.06.2005 08:51

Ja jeszcze nigdy o czyms takim nie slyszalem prawde mowiac, ale cos czuje ze niedlugo bedzie trzeba sprobowac :D.

piotrek123 29.06.2005 10:47

Cytat:

Napisany przez Loczek
Kupujemy arbuza, nie za duzy. Taki sredni. Wydrazamy dziurke na gorze tak zeby mogla wejsc w nia szyjka od butelki. Wkladamy tam butelke do gory dnem i zostawiamy w lodowce na noc. Wystarczy ćwiartka wodki !! 0,5 sprawi ze bedzie strasznie gorzki ten arbuz. Wiem z doswiadczenia. Potem wystarczy tylko usiasc sobie z fotelu i na jawniaka zajadac sie arbuzem przy ojcu :)

Myślisz że przez te pare godzin ojciec nie zajrzy do lodówki? ||
Synku, czemu ta butelka jest wbita w arbuz? :D

IceManSpy 29.06.2005 11:15

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Myślisz że przez te pare godzin ojciec nie zajrzy do lodówki? ||

A wiesz tato... eksperyment szkolny ||

Patrix 29.06.2005 11:18

Cytat:

Napisany przez piotrek123

hehe "nie wiem, widać arbuz chciał sie napić" ||

gallus 29.06.2005 11:20

Arbuz nie kaktus pić musi :)
A swoją drogą to nie wiedziałem o takim tricku :)

Loczek 29.06.2005 12:29

Wazne jest tylko zeby nie przesadzic, i do sredniego arbuza nie wsadzic jakiejs krowy bo wtedy arbuz bedzie strasznie gorzki, popekany i wogole niedobry. Najlepiej jest wsadzic cwiarteczke.

EDIT. jak sie ma dwie lodowki to zaden problem :) zreszta swoje lata juz sie ma :)

georg 29.06.2005 12:42

ktoś to uskutecznił ? to niech się pochwali ! ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:35.