![]() |
arbuz no i ten tego...
poeksperymentowac sobie chce. mam juz arbuza, mam tez czterdziesci kilka procent w wymiarze 500ml :>
jak to polaczyc. podzielcie sie prosze doswiadczeniami. moze ktos z Was juz probowal. warto? |
test yourself:>
IMO warto || |
Polecam - kiedys kolega we Wloszech poeksperymentowal z arbuzem ekstremalnych rozmiarow (sami wiecie jak wielkie rosna we wloskim sloncu) i wodka wstrzyknieta ze strzykawki z ktorej podaje sie lekarstwa koniom. Efekt piorunujacy ;-D!
|
hehe daje się takiego arbuza w prezencie komuś, a potem patrzymy jak ten ktoś nie może się utrzymać na nogach
|
Witam !
Niewiele wiem w tym temacie - jedynie co mogę powiedzieć, że z arbuzem trzeba ostrożnie i mieszanie go z alkoholem może się chyba źle skończyć. Kolega kiedyś kupił arbuza dość pokaźnych rozmiarów i spożył go całego w godzinę - i następnie znaczną cześć wieczoru spędził w ... WC, mówiąc delikatnie. Miłych eksperymentów ro29 |
Daj znac jak sie udal eksperyment i jakie byly efekty ;) :D
|
nie wiem czy aby napewno tak to sie robi...ale;
drazysz mala dziurke w arbuzie, na tyle tylko by wcisnac do niej koncowke lejku (lejka?) kuchennego, i przez nia wlewasz po troche 'utrwalacza'. wlewasz po troche, mozesz zalac lejek i poczekac az wszystko wsiaknie, po czym znowu go zalac. wiem ze taki arbuz powinienen sobie pare godzin odstac w lodowce. wtedy sie wszystko powinno rowno rozlac w srodku, no i zimny arbuz bardziej smakuje. tak to chyba robili moi znajomi. |
Kupujemy arbuza, nie za duzy. Taki sredni. Wydrazamy dziurke na gorze tak zeby mogla wejsc w nia szyjka od butelki. Wkladamy tam butelke do gory dnem i zostawiamy w lodowce na noc. Wystarczy ćwiartka wodki !! 0,5 sprawi ze bedzie strasznie gorzki ten arbuz. Wiem z doswiadczenia. Potem wystarczy tylko usiasc sobie z fotelu i na jawniaka zajadac sie arbuzem przy ojcu :)
|
Ja jeszcze nigdy o czyms takim nie slyszalem prawde mowiac, ale cos czuje ze niedlugo bedzie trzeba sprobowac :D.
|
Cytat:
Synku, czemu ta butelka jest wbita w arbuz? :D |
Cytat:
A wiesz tato... eksperyment szkolny || |
Cytat:
|
Arbuz nie kaktus pić musi :)
A swoją drogą to nie wiedziałem o takim tricku :) |
Wazne jest tylko zeby nie przesadzic, i do sredniego arbuza nie wsadzic jakiejs krowy bo wtedy arbuz bedzie strasznie gorzki, popekany i wogole niedobry. Najlepiej jest wsadzic cwiarteczke.
EDIT. jak sie ma dwie lodowki to zaden problem :) zreszta swoje lata juz sie ma :) |
ktoś to uskutecznił ? to niech się pochwali ! ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:35. |