![]() |
LG GCE-8160B - Chinska czy Koreanska, ktora lepsza?
Koledzy postowcy, w odpowiedzi na poje zapytanie co sadzicie o testach w chipie, dostalem taka odp. cytuje "Kopiuje SD2, ale tylko produkowana w Korei, niezależnie od wersji biosu. Wersje z Chin nie kopiują SD2".
Zwracam sie do posiadaczy takowego sprzetu. Jakiej produkcji macie lg-ka, i czy tnie SD2?? |
Ja mam Chiny bios 2.01 , SECUROM NEW przegrywa ,a SD2 nie mialem ,wiec nie wiem...
pozdr |
Jakiś czas temu w jednym z postów na grupie dyskusyjnej news.cdrinfo.pl ktoś podał link do strony na której były informacje o tym jakie nagrywarki i z jakimi softami kopiują SD2. A że posiadałem wówczas LGx16 to zwróciłem uwagę, iż kopiuje ona SD2 tylko wyprodukowana w Korei. Spróbuję posazukać tej strony i dam znać.
|
Stad wynika ,ze chinskie i koreanskie kopiuja SD2
http://bartex.w.interia.pl/pages/safedisc2.asp pozdr |
Z ciekawości zajrzałem na podany powyżej adres... i stwierdziłem iż w spisie nagrywarek tnących SafeDisc'a 2 przy pomocy nowego Clone'a ("Naprawiaj słabe sektory") nie ma Teac'a W58E - a sam go mam i parę oryginałów już w ten sposób powieliłem (testowane na: Pizza Connection, Worms WWP, Hitman, Settlers 4). Wszystkie chodzą ! (i to na każdym napędzie jaki mi wpadł w ręce).
Sądziłem prawdę mówiąc (pisząc ;)) że z tą opcją da się skopiować wszystkie gry na każdej (no, może prawie... musi mieć DAO-RAW) nagrywajce, a tu taka... compatibility list ???. Jak to jest ? Czy komuś nie udają się kopie SD2 nowym Clonem ? Czekam. Pozdro.6 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:48. |