![]() |
Witam !
@smolik, @legion, @pablocoo, @Unit, @kodziu, @Predi, @M@X.666 - wielkie dzięki za życzenia :) :) :) Pozdrowienia dla wszystkich :) ro29 |
Najlepsze zyczenia urodzinowe z mojej strony. Dlugiej aktywnosci na forum i cierpliwosci do nas ;-D :piwo:!
|
wszystkiego najlepszego i stu latek :) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Spóźnione ale szczere:
:ognie: 100 lat :piwo: Wszystkiego najlepszego :sluze: |
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz 100 lat :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego :piwo:
I sto lat :piwo: |
sto lat niech nam zyje :piwo:
|
Zdrówka, szczęścia i 100 latek
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Witam !
@mr_spock, @mikas i @Air - dzięki za życzenia :) :) Cytat:
A miło dostać tyle życzeń i także następnego dnia, kiedy smutna rzeczywistość karze Ci zapomnieć, że wczoraj były urodziny ;) Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia ! ro29 |
STO LAT :piwo:
|
@ro29 wpadłeś w nie lada kłopoty !!!
Bedziesz musiał tak dziękowac do następnego roku bo co rusz ktoś nowy sie "dokłada" |
Wszystkiego Najlepszego !!! :piwo:
|
100LAT
:piwo: |
Witam ponownie !!!
Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia, a szczególnie Tobie @andrzejj9, oraz @prometeusz - bo Wam jeszcze nie miałem okazji tego zrobić - czyli podziękować !!!! I wszystkim wirtualne :piwo: :piwo: - bo właśnie kończę takie na dobry sen ;) Dzięki wszystkim za pamięć ! ro29 |
I ja też powiększę, bo przegapienie tego nie wchodzi w grę :)
Więc jeszcze ode mnie trochę spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia :piwo: :sluze: :ognie: :sluze: :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |