![]() |
Sprawa testu SD2 /plik EFM/ na stronie cdrinfo.pl
Wykonałem w/w test ,plik skopiował sie prawidłowo na cdrw a następnie na twardziela i to by miało swiadczyc że moja stara YAMAHA 4/4/16scsi nagrywa -omija safedisc 2? Proszę o polemikę z innymi spawaczami!!
|
u mnie wyglada to tak:
- Plextora 24/10/40A TLA 0101 - nagralo sie na CDRW - kopiowanie pliku z nagrywarki na dysk twardy - poszlo - kopiowanie z mojego napedu DVD na dysk twardy - nie da sie odczytac nie wiem co z tego wynika ;) |
Ja rowniez nie moge uwierzyc w wiarygodnosc tego testu. Po nagraniu na cdrw moge to kopiowac nawet ze zwyklego cd'ka
|
Widze ze Misiek4 zmienił już info na stronie cdrinfo :tak i sprawdziłem --plik jest czytany przez mój napęd cd LG32x i bez trudu kopiuje sie na HDD
|
to ja ide testowac drugi raz
pzdrwm |
Czy ten plik to jakis format obrazu? czy tylko wystarczy go w postaci safelock.001 przeciagnac na plyte - i nagrac?
pozdr |
He To teraz się bracia uśmiejecie. Mam LG 8x4x32 i...
nawet mi się komp wykwasza, kiedy wrzucam płytką na której jest ten ww plik. Nieźle nie ? Już się bałem, że nie będę jej mógł wymazać (CDRW) ;-) |
Cytat:
|
[quote]witek (08-01-2002 21:40):
Czy ten plik to jakis format obrazu? czy tylko wystarczy go w postaci safelock.001 przeciagnac na plyte - i nagrac? Nie to żywcem zgrana koerkcja EFM s SD2 za pomoca CDRWINA w formacie 2048 w sektorach. |
Uważam że ten test nie jest zbytnio wiarygodny. Mam kilka napędów w tym cd-rom SONY 52x i on bezproblemów skopiował ten plik na HD zresztą tak jak i inne moje napędy. Wspomniany cd-rom SONY napewno nie kopiuje SD2 bo już próbowałem nim to zrobić i niestety - musiałem użyć CDRW!
|
Cytat:
a wiesz jak moze taka zgrac - pobawilbym sie tym |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam takiego samego Plexa TLA #0100, ale jeszcze nie testowałem. Pozdro |
a ja mam plexa z tla 02 i jakoś skopiowałem bezproblemowo Sims randka co ponoć z tym tla jest niemożliwe.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |