Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Intymne przeszukanie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/intymne-przeszukanie-53841/)

Predi 30.06.2005 20:01

ot i cala Polska wlasnie :|

Tribunal 30.06.2005 15:26

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
(zobacz film) na wypowiedz policjanta jak sie mota - czy tylko ja mam takie wrazenie

- Nie możemy się opierać na kołpakach. Chodzi o przedmioty ostre, żyletki. Według mnie policjantka przeprowadziła przeszukanie zgodnie z procedurą ***8211; mówi Czachurski.-(to szef dochodzeniowki)-wiadomosc nie potwierdzona

to co teraz ktos przywlasczy sobie piwo w spozywczym - i do naga go ......

a to mnie juz mocno poruszylo HORROR :O

MAKABRA!Taki młody kat!

Siedemnastolatek dostrzegł idącego alejką kota. Chwycił za kamień i trafił zwierzę w głowę. Później uderzył kamieniem jeszcze kilka razy. Kot jeszcze żył, więc kat chwycił za drewnianą pałę i zaczął bić zwierzę. Potem poszedł do knajpy. Gdy wracał, zatrzymał się koło ciała zwierzęcia. Podniósł z ziemi patyczek z loda i wyłupił nim martwemu kotu oko... Zdarzenia rozegrały się w nocy z piątku na sobotę w Tarnobrzegu.

lekarz weterynarz
Liczne złamania kości, kręgów odcinka szyjnego i piersiowego, uszkodzenie rdzenia kręgowego, krwotok do jamy brzusznej spowodowany pęknięciem wątroby, urazem śledziony i nerek, liczne złamania kości czaszki z przemieszczeniem odłamków kości w głąb czaszki, zmiażdżenie mózgu, pęknięcie gałki ocznej i wypłynięcie jej zawartości spowodowane wbiciem do oczodołu na głębokość 3 centymetrów patyka od lodów

Ja *******e ****a!

legion 30.06.2005 13:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie.. i udowodnię to, jak tylko mnie się jakiś gliniarz od siedmiu boleści przyczepi.. Zresztą, już u nas byli w domu dwa razy z różnymi sprawami i bardzo się dziwili, jak się okazywało, że machnięcie odznaką nie wywołuje paniki, tylko rzeczową rozmowę..

Ale wiesz zawsze sie znajdzie jakas meda ktora ci zlosliwie bedzie robic jazdy sam to przezylem wiem ze pieski czuja sie czasem ponad prawem :)
Nawet ostanio siedze sobie z kolegami w parku upal niesamowity no i jakto z kolegami piwko sobie piemy kulturalnie a tu nagle przez caly park po zieleni radiowoz jedzie w naszym kierunku i standartowo sie przyczepili wiec musialem wylac cale piwo :( kajac sie przed nimi ze to wiecej sie nie powtorzy :) a nieopodal siedzial nas goscu z zonka i dziecjakami popijal sobie piwko ale do niego jakos sie nie doczepil :).
Beszczelni byli ze hej jasne jak ma sie mniemanie wyszosci to tak jest :D

andrzejj9 30.06.2005 13:31

Cytat:

Napisany przez legion
no ciekawa sprawa czyli jak zawsze policja jest wszechmocna :)

Nie.. i udowodnię to, jak tylko mnie się jakiś gliniarz od siedmiu boleści przyczepi.. Zresztą, już u nas byli w domu dwa razy z różnymi sprawami i bardzo się dziwili, jak się okazywało, że machnięcie odznaką nie wywołuje paniki, tylko rzeczową rozmowę..

legion 30.06.2005 11:05

no ciekawa sprawa czyli jak zawsze policja jest wszechmocna :)

Banana Coctail 30.06.2005 09:03

Jak widać TBG jest ciekawym miastem :D

czero 30.06.2005 00:19

hardcore, ja pierd*** co za ludzie, nie moge :O

mensir67pl 29.06.2005 23:23

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Trzeba wziasc poprawke na to ze to relacja jednostronna.

(zobacz film) na wypowiedz policjanta jak sie mota - czy tylko ja mam takie wrazenie

- Nie możemy się opierać na kołpakach. Chodzi o przedmioty ostre, żyletki. Według mnie policjantka przeprowadziła przeszukanie zgodnie z procedurą ***8211; mówi Czachurski.-(to szef dochodzeniowki)-wiadomosc nie potwierdzona

to co teraz ktos przywlasczy sobie piwo w spozywczym - i do naga go ......

a to mnie juz mocno poruszylo HORROR :O

MAKABRA!Taki młody kat!

Siedemnastolatek dostrzegł idącego alejką kota. Chwycił za kamień i trafił zwierzę w głowę. Później uderzył kamieniem jeszcze kilka razy. Kot jeszcze żył, więc kat chwycił za drewnianą pałę i zaczął bić zwierzę. Potem poszedł do knajpy. Gdy wracał, zatrzymał się koło ciała zwierzęcia. Podniósł z ziemi patyczek z loda i wyłupił nim martwemu kotu oko... Zdarzenia rozegrały się w nocy z piątku na sobotę w Tarnobrzegu.

lekarz weterynarz
Liczne złamania kości, kręgów odcinka szyjnego i piersiowego, uszkodzenie rdzenia kręgowego, krwotok do jamy brzusznej spowodowany pęknięciem wątroby, urazem śledziony i nerek, liczne złamania kości czaszki z przemieszczeniem odłamków kości w głąb czaszki, zmiażdżenie mózgu, pęknięcie gałki ocznej i wypłynięcie jej zawartości spowodowane wbiciem do oczodołu na głębokość 3 centymetrów patyka od lodów

pawelblu 29.06.2005 23:04

Trzeba wziasc poprawke na to ze to relacja jednostronna. Gdyby jednak okazalo sie to prawda, to jak wyzej - procesy odszkowawcze i zwolnienie osob odpowiedzialnych za incydent w tym osoby prowadzacej procedure skargowa.

andrzejj9 29.06.2005 22:50

Wiecie co, nabijać się teraz z tego można, ale jak to czytam, to mnie krew zalewa, co się w tym kraju dzieje... Teraz wszystkie osoby zaangażowane w ten incydent powinny zostać natychmiastowo dyscyplinarnie zwolnione, a osoby poszkodowane otrzymać duże odszkodawania, żeby w przyszłości się coś takiego nie powtórzyło. Polska k.... polska...

mensir67pl 29.06.2005 22:05

Cytat:

Napisany przez czero
Co za paranoja.
Ona chyba myslala, ze ta dziewczyna to te kolpaki w majtkach schowala, albo jeszcze gdzie indziej :niepow: :|

Moze policjantka to BLONDYNKA -powinna sobie zrobic test na inteligencje .

a jak nie to policjantke zamknac za molestowanie seksualne.

czero 29.06.2005 21:47

Co za paranoja.
Ona chyba myslala, ze ta dziewczyna to te kolpaki w majtkach schowala, albo jeszcze gdzie indziej :niepow: :|

Mirek-1977 29.06.2005 18:32

utrzymanie porządku poprzez zastraszenie
to dopiero metody ((

lepiej skrzywić psychikę dwojga nastolatków po to aby inni się pilnowali?

Polska to cudowny kraj
za darmo można komuś wpier..... i za darmo można wpier... dostać

ksviper 29.06.2005 13:40

Przyjedźcie do TBG i zobaczcie jak pracują, jest poprostu ...

kraluk 29.06.2005 13:38

Jednym słowem - paranoja. Polska jest cudownym krajem... :\

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:43.