![]() |
ot i cala Polska wlasnie :|
|
Cytat:
|
Cytat:
Nawet ostanio siedze sobie z kolegami w parku upal niesamowity no i jakto z kolegami piwko sobie piemy kulturalnie a tu nagle przez caly park po zieleni radiowoz jedzie w naszym kierunku i standartowo sie przyczepili wiec musialem wylac cale piwo :( kajac sie przed nimi ze to wiecej sie nie powtorzy :) a nieopodal siedzial nas goscu z zonka i dziecjakami popijal sobie piwko ale do niego jakos sie nie doczepil :). Beszczelni byli ze hej jasne jak ma sie mniemanie wyszosci to tak jest :D |
Cytat:
|
no ciekawa sprawa czyli jak zawsze policja jest wszechmocna :)
|
Jak widać TBG jest ciekawym miastem :D
|
hardcore, ja pierd*** co za ludzie, nie moge :O
|
Cytat:
(zobacz film) na wypowiedz policjanta jak sie mota - czy tylko ja mam takie wrazenie - Nie możemy się opierać na kołpakach. Chodzi o przedmioty ostre, żyletki. Według mnie policjantka przeprowadziła przeszukanie zgodnie z procedurą ***8211; mówi Czachurski.-(to szef dochodzeniowki)-wiadomosc nie potwierdzona to co teraz ktos przywlasczy sobie piwo w spozywczym - i do naga go ...... a to mnie juz mocno poruszylo HORROR :O MAKABRA!Taki młody kat! Siedemnastolatek dostrzegł idącego alejką kota. Chwycił za kamień i trafił zwierzę w głowę. Później uderzył kamieniem jeszcze kilka razy. Kot jeszcze żył, więc kat chwycił za drewnianą pałę i zaczął bić zwierzę. Potem poszedł do knajpy. Gdy wracał, zatrzymał się koło ciała zwierzęcia. Podniósł z ziemi patyczek z loda i wyłupił nim martwemu kotu oko... Zdarzenia rozegrały się w nocy z piątku na sobotę w Tarnobrzegu. lekarz weterynarz Liczne złamania kości, kręgów odcinka szyjnego i piersiowego, uszkodzenie rdzenia kręgowego, krwotok do jamy brzusznej spowodowany pęknięciem wątroby, urazem śledziony i nerek, liczne złamania kości czaszki z przemieszczeniem odłamków kości w głąb czaszki, zmiażdżenie mózgu, pęknięcie gałki ocznej i wypłynięcie jej zawartości spowodowane wbiciem do oczodołu na głębokość 3 centymetrów patyka od lodów |
Trzeba wziasc poprawke na to ze to relacja jednostronna. Gdyby jednak okazalo sie to prawda, to jak wyzej - procesy odszkowawcze i zwolnienie osob odpowiedzialnych za incydent w tym osoby prowadzacej procedure skargowa.
|
Wiecie co, nabijać się teraz z tego można, ale jak to czytam, to mnie krew zalewa, co się w tym kraju dzieje... Teraz wszystkie osoby zaangażowane w ten incydent powinny zostać natychmiastowo dyscyplinarnie zwolnione, a osoby poszkodowane otrzymać duże odszkodawania, żeby w przyszłości się coś takiego nie powtórzyło. Polska k.... polska...
|
Cytat:
Moze policjantka to BLONDYNKA -powinna sobie zrobic test na inteligencje . a jak nie to policjantke zamknac za molestowanie seksualne. |
Co za paranoja.
Ona chyba myslala, ze ta dziewczyna to te kolpaki w majtkach schowala, albo jeszcze gdzie indziej :niepow: :| |
utrzymanie porządku poprzez zastraszenie
to dopiero metody (( lepiej skrzywić psychikę dwojga nastolatków po to aby inni się pilnowali? Polska to cudowny kraj za darmo można komuś wpier..... i za darmo można wpier... dostać |
Przyjedźcie do TBG i zobaczcie jak pracują, jest poprostu ...
|
Jednym słowem - paranoja. Polska jest cudownym krajem... :\
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:43. |