![]() |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przydałby się pręgierz w centrum miasta, przywiązać klienta i baty i baty na gołą dupę :bicz:
|
@andrzejj9 dobra propozycja ale niewiem czy dalo by sie ja wdrozyc bo wystarczy po meczu WKS'u i przystanku by nie bylo juz na grabiszynskiej :D
|
Cytat:
przymusowe roboty nauczą wandali szanować cudzą własność, za recydywę 3x więcej godzin za trzecią paka. |
Cytat:
Poza tym, jak Wam się nie podoba, mogę wymyślić kilka innych propozycji ;) W tym jedną poważną - dać im za te pół godziny zabawy, kiedy niszczyli przystanek, pewną karę pieniężną (powiedzmy po 1000 złotych na głowę) i dodatkowo 100 godzin prac społecznych, w czasie których odremontowywaliby inne zdewastowane przystanki, pomalowane ściany, wydeptane trawniki itp. |
tak się podniecacie tym przystankiem a to była akcja RMF FM
Cytat:
|
Cytat:
|
@andrzejj9 a nie lepiej po złapaniu takich *****i wsadzić ich na 24h do więzienia i puścić plotke że są gwałcicielami :diabeł: Założe się że muchy później by nie skrzywdzili:P
|
Hehe, szkoda ze w Olsztynie u mnie na osiedlu takiego nie ma, mozna by bylo pojsc, siasc i wygodnie piwko wypic na swiezym powietrzu :D
|
@andrzejj9 co ty sadysta jesteś, poczekamy zobaczymy - cos mi się wydaje że to teraz najbardziej strzezone miejsce będzie
|
Cytat:
A teraz tym skończonym bezmuzgim idiotom, który ten przystanek roz******ą, bo nie mam złudzeń, że tak będzie, to bym nóżki i rączki tak równiutko powyrywał... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |