Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Przystanek MPK XXI wieku (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przystanek-mpk-xxi-wieku-53866/)

malaczarna 02.07.2005 19:56

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Rany, nie zwróciłem uwagi, kto to napisał, a że kobiet na forum jednak dużo nie ma, to przez chwilę zamarłem...

;)

hehe:) musiales strasznie blady sie zrobic:)

andrzejj9 02.07.2005 18:56

Cytat:

Napisany przez malaczarna
jesli o mnie chodzi to panie mozesz zabrac:) bo ja to wole panow:)

Rany, nie zwróciłem uwagi, kto to napisał, a że kobiet na forum jednak dużo nie ma, to przez chwilę zamarłem...

;)

malaczarna 02.07.2005 18:50

Cytat:

Napisany przez @ndy
Wy zabierajcie przystanek. Mi starczą te panie ;):

http://img204.imageshack.us/img204/6029/83814a2ob.jpg

jesli o mnie chodzi to panie mozesz zabrac:) bo ja to wole panow:)

legion 01.07.2005 12:28

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Przydałby się pręgierz w centrum miasta, przywiązać klienta i baty i baty na gołą dupę :bicz:

we Wroclawiu jest ale nie uzywany od wiekow :D

piotrek123 01.07.2005 12:13

Przydałby się pręgierz w centrum miasta, przywiązać klienta i baty i baty na gołą dupę :bicz:

legion 01.07.2005 11:56

@andrzejj9 dobra propozycja ale niewiem czy dalo by sie ja wdrozyc bo wystarczy po meczu WKS'u i przystanku by nie bylo juz na grabiszynskiej :D

ed hunter 01.07.2005 11:51

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Myślę, że moje rozwiązanie było jednak bardziej humanitarne ;)

Poza tym, jak Wam się nie podoba, mogę wymyślić kilka innych propozycji ;)

W tym jedną poważną - dać im za te pół godziny zabawy, kiedy niszczyli przystanek, pewną karę pieniężną (powiedzmy po 1000 złotych na głowę) i dodatkowo 100 godzin prac społecznych, w czasie których odremontowywaliby inne zdewastowane przystanki, pomalowane ściany, wydeptane trawniki itp.

i ja to popieram.

przymusowe roboty nauczą wandali szanować cudzą własność, za recydywę 3x więcej godzin za trzecią paka.

andrzejj9 01.07.2005 11:38

Cytat:

Napisany przez @ndy
@andrzejj9 a nie lepiej po złapaniu takich *****i wsadzić ich na 24h do więzienia i puścić plotke że są gwałcicielami :diabeł: Założe się że muchy później by nie skrzywdzili:P

Myślę, że moje rozwiązanie było jednak bardziej humanitarne ;)

Poza tym, jak Wam się nie podoba, mogę wymyślić kilka innych propozycji ;)

W tym jedną poważną - dać im za te pół godziny zabawy, kiedy niszczyli przystanek, pewną karę pieniężną (powiedzmy po 1000 złotych na głowę) i dodatkowo 100 godzin prac społecznych, w czasie których odremontowywaliby inne zdewastowane przystanki, pomalowane ściany, wydeptane trawniki itp.

Igloo 01.07.2005 09:01

tak się podniecacie tym przystankiem a to była akcja RMF FM
Cytat:

Napisany przez RMF FM
Na koniec zdradzamy, luksusowy przystanek powstał z inicjatywy RMF. To taki dziennikarski żart, dzięki któremu udało nam się sporo dowiedzieć o komunikacji miejskiej, pomysłach i marzeniach pasażerów.

qfir 01.07.2005 00:11

Cytat:

Napisany przez czero
Hehe, szkoda ze w Olsztynie u mnie na osiedlu takiego nie ma, mozna by bylo pojsc, siasc i wygodnie piwko wypic na swiezym powietrzu :D

w takim razie zapraszam do Rzeszowa ;)

andy 30.06.2005 23:33

@andrzejj9 a nie lepiej po złapaniu takich *****i wsadzić ich na 24h do więzienia i puścić plotke że są gwałcicielami :diabeł: Założe się że muchy później by nie skrzywdzili:P

czero 30.06.2005 23:32

Hehe, szkoda ze w Olsztynie u mnie na osiedlu takiego nie ma, mozna by bylo pojsc, siasc i wygodnie piwko wypic na swiezym powietrzu :D

prometeusz 30.06.2005 22:57

@andrzejj9 co ty sadysta jesteś, poczekamy zobaczymy - cos mi się wydaje że to teraz najbardziej strzezone miejsce będzie

andrzejj9 30.06.2005 21:31

Cytat:

Napisany przez qfir
Dzis w nocy w Rzeszowie postawili niwy przystanek MPK, i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze: :wow:

zaraz lece zobaczyc go na wlasne oczy :cool:

tutaj wiecj informacji i zdjecia

Ja pierdziele.. to mnie zaskoczyło...

A teraz tym skończonym bezmuzgim idiotom, który ten przystanek roz******ą, bo nie mam złudzeń, że tak będzie, to bym nóżki i rączki tak równiutko powyrywał...

kraluk 30.06.2005 21:04

Cytat:

Napisany przez prometeusz
masz racje, tylko ciekawe czy jeszcze tam stoja

O 21.00 - napewno już ich nie ma:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00.