![]() |
Który komofon?
Otóż nadszedł czas wymiany telefoniku na nowy przedstawiono mi kilka ofert ale z nich interesuja mnie tylko dwa modele
Samsung E300 i Sony ERicson k700i nie wiem na który sie zdecydować Doradżicie towarzysze? |
|
Coś nie załapałem sorry :(
|
Mogłby mi ktos wyjasnic co to jest to Samrt messaging i quick share??? Bo ja nie wem o co z tym chodzi
|
Cytat:
To tyle w temacie wynalazków Samsunga w dziedzinie telefonii komórkowej. Za to SE K700i robi wrażenie, a i opinie ma dobre. Fajny telefon i z wymienionych przez Ciebie telefonów byłby to mój faworyt. |
Cytat:
Cytat:
Tego drugiego nie znalazłem ;) Co zaś tyczy się samych telefonów to nie miałem z nimi kontaktu ale dwóch znajomych od dłuższego czasu posiada SE k700i i nie narzekają, wręcz przeciwnie nawet. |
O no, tylko nie samsunga, mam N500 i co.. i nie mam zasiegu, pewnie juz nigdy nie bede go miec. Nikt nie chce go kupic !! Nie dochodza do mnie esemesy, nie moge nigdzie sie dodzwonic. Totalny syf.
|
sony ericsson k700i :spoko: :spoko: :spoko:
moim zdaniem b.dobry telefon :taktak: |
samsung c100:)
|
Cytat:
A z wymienionych powyżej z Samsungiem nie miałem do czynienia, natomiast Sony generalnie jest chwalony. |
SonyEricsson k700i
Nie ma sie nad czym zastanawiac ;) |
Obstawiam na SEk700i.. no chyba, ze bylaby mozliwosc wziecia innego fonu.... yyyy... np. Siemens SX1 ? :)
pozdro ;) |
Dobra zadecydował za erykiem:D jutro go odbieram
|
SE k700i, sam go posiadam i jest bomba :)
|
po pierwsze to juz jest taki temat
po drugie SE K700I!!!!!!!!!!!!! a teraz ja mam pytanie czym się róznie k508 od k700?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |