![]() |
Problem z Warhammer'em
Witajcie. Może ktoś będzie potrafił pomóc, bo jestem w tym całkiem zielony. Ściągnąłem z emula grę Warhammer Shadow of the Hornet Rats (taki staroć) zarówno plik mds jak i mdf. Próbuje nagrać to Alkoholem 120% i za każdym razem program psuje mi płytę. Wybieram opcję Kreator Nagrywania tam podaję mu plik z obrazem mds i on niby widzi, że jest tam 1 sesja i cztery ścieżki (w tym trzy audio), podaje objętości każdej z nich natomiast rozmiar całkowity płyty podaje jako 0.0MB. W Daemon Mgr w ogóle nie mogę wrzucić tego obrazu żeby to emulować, to samo w 120%, bo pojawia się komunikat File not accessable. Proszę o pomoc, bo strasznie zależy mi na tej gierce.
|
Mozliwe ze fake, bedziesz musial ciagnac jeszcze raz
|
Szkoda by było... Ten obraz jest tylko jeden, jedyny w całym necie :(
|
Znalazłem rozwiązanie :) Obraz jest sprawny i wszystko już działa :) Problem sam w sobie był banalny, otóż okazuje się, że przy obrazach rodzaju MDF i MDS ogromne znaczenie ma nazwa pliku. Jeśli ktoś ją zmieni to figa z poprawnego nagrania takiej płytki. W pliku MDS, na jego końcu, gdy otworzymy go za pomocą notatnika mamy podaną prawidłową nazwę pliku MDF. W moim przypadku wystarczyło zmienić i zadziałała zarówno emulacja jak i nagranie odbyło się bez problemów. Heh chyba jednak nie jestem, aż tak bardzo zielony :)
Pozdrawiam |
No widzisz:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11. |