![]() |
Praca
Z góry przepraszam jeśli temat już się pojawił, przeszukiwałem forum i nie znalazłem, chyba, że nie umiem dobrze szukać.
Proponuję zamieszczać w tej dyskusji propozycję pracy (forma, adres, stanowisko, wymagania), własne doświadczenia z rozmów kwalifikacyjnych i wszystko inne związane z poszukiwaniem pracy. |
Moze sie PRZYJMNIE pozyjemy zobaczymy :piwo:
|
Jak na razie chyba średnio ;) Chociaż pomysł moim zdaniem nawet dobry.
|
Pomyślałem że taka dyskusja może być pomocna, sam teraz jestem poszukiwaczem jakiegoś sensownego etatu ale jak narazie jest ciężko. A może tu uda się coś znaleźć :)
|
Życzę szczęścia, ale jeszcze nie słyszałem żeby ktoś robotę dzięki inetowi dostał :'(
|
NA necie szukają ludzi http://praca.onet.pl/szukaj.html?que...t=0&katag=1355
|
Cytat:
Odpowiedziałem na pierwsze ogłoszenie, pierwsza próba znalezienia pracy i już! :D |
Ja dostałem. Ale przez specjalizującą się stronkę, a nie tak na forum.
IMO nie ma sensu taki wątek - ktoś, kto szuka pracownika chce najlepszego za daną cenę, więc chce trafić do największego możliwego kręgu potencjalnych kandydatów. Tu pewnie pojawią się tylko propozycje "zarabiania w internecie" czy pomocy w prowadzeniu forum/stronki. Reasumując - internet pomaga znaleźć pracę i pracownika, ale po mięso nie chodzi się na giełdę komputerową. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |