![]() |
Tak to jest, jak ktoś nie używa interpunkcji :) Extremka ca. w połowie swojego jednego zdania cofnął się w czasie i mówił o ściągnięciu nowej wersji Decryptera, jak na ówczesne czasy :) Na pewno <= 3.5.4, niestety
|
a jest jakas nowsza od 3 5 4 0..........?:)
|
najnowszy dvd decrypter 3.5.4.0 przy najnowszych filmach np.(closer) pl.(bliżej)wydany przez sony pictures home entertainment nie zgrywa vts_04_1 plik vob prubowałem też innymi programami,kiedyś też miałem problem z filmem z tej firmy,ale zgranie nowszej wersji dvd decryptera załatwiło sprawe czy moge liczyć na pomoc
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Zczytywanie - DVD Decrypter (IFO/FILE) do wyboru :) 2. Napisy , audio - DVD2One wycina co trzeba szybko 3. Reklamy , napisy końcowe - DVDRemake , przycina co do klatki 4. Kompresja - DVDRebuldier - na dzień dzisiejszy nie ma bardziej wygodnego programu do rekompesji z taką jakością. I tyle, może aż tyle. |
Cytat:
jezeli podpowiecie kilka to dobrze jesli nie to pomecze sie na forum i cos poczytam pozdrawiam ps.Czolgista dzieki za "Jak zadawac pytania" |
Cytat:
szukać, czytać , potem pytać !!! najpierw sprawdź jakość wypalania przez twoją SONY , następnie doprowadź aby twoje płyty były do odczytania dobierając płyty , aktualizując firmware, zmieniając konfigurację podłączeń ( wszystko metodą prób i błędów ) urządzeń , i wtedy kiedy już twój palnik będzie "wypalał" zajmij się resztą |
Cytat:
BTW jak ma się nazywać moja nagrywarka, aby był największy szpan? :D ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A te płytki Sony to gdzie robione ? w Chinach, Mongolii czy w Etiopii ? A że masz nagrywarkę Sony to możesz się pochwalić kuzynce, byle dalekiej ;) Może zrobisz wrażenie :wow: Bo Sony ładnie brzmi :) (podobno?) Z tego co podałeś w pytaniu to IC jest zdecydowanie lepszy ale może zrezygnuj z transkoderów na coś bardziej wartościowego, o ile zależy Ci na jakości, oczywiście. A jak wygoda, to schrink lub dvd2one , na TV nie będzie znać . |
Cytat:
|
Cytat:
natomiast zacinanie się filmu to raczej skutek gównianego zapisu na płycie |
widze ze nikt nie uzywa tych programow
|
ktory lepszy
ktory lepszy program jes lepszy Instant Copy czy Nero Recode
-pod wzgledem utraty jakosci dzwieku i obrazu -stawania kopii bezpieczenstwa na niektorych chapterach |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |