![]() |
Blad podczas formatowania CDRW
Witam!
Podczas formatowania CDRW programem InCD po ok.30 sek. wywala płytke i pokazuje błąd 001a-0005-0020-000 "Illegal Request..." Sprawdziłem różne płytki i to samo. Wg strony WWW InCD LG 8042B jest z nim zogdny. O co więc chodzi? Pozrawiam! Szym |
No właśnie! Mam to samo tylko, że z nagrywarką Philipsa PCA 460RW. Pomóżcie doświadczeni "starsi palnikowi"!
|
spróbujcie raczej na DirectCD, u mnie pod InCD też były problemy. Myślę, że directCD jest lepszy do pakietowego nagrywania 8-)
|
Cytat:
U mnie wreszcie poszlo! :-)) Zainstalowalem Packet CD. Bylo tak: Mialem probelmy i po prostu postanowilem dac sobie spokoj. Az tu razu pewnego majac wsadzona do nagrywarki plytke CDRW uruchomilem Nero i wyskoczylo mi okienko PacketCD! Pyta co chce zrobic, wiec postanowielm sprobowac. Wlaczylem mu pakietowy format CDRW....i wiesz co....POSZLO i DZIALA!!! Wczesniej formatowalem z samego programiku PacketCD albo InCD(z trayu) i nic ciagle blad. Trzeba uruchomic Nero i wtedy uzywajac PackedCD sformatowac CDRW. Powodzenia! Pozdrawiam! Szym |
to już dziwne bo pockercd to cequadrat /sorki roxio :)/ a nero to ahead ale jak działa/ dziwniejsze rzeczy się w kompach zdażają:)
pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |