| pawelblu |
05.07.2005 20:34 |
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Ktore CDRy Verbatima sa od Riteka ?? I rozumiem ze uznajesz ze te CDRy od Riteka to sa te kiepskie ??
|
Cytat:
Napisany przez Xavery
Ritek to nie jest Taiyo Yuden, TDK ani Mitsubishi Chemicals.
|
Yyyyyy ... no nie, nie jest ...
A Berlin nie jest stolica Danii i co z tego ??
I czy pod nazwa TDK rozumiesz TDK Corp. ?? I CDRy z TDK Corp. sa lepsze niz CDRy Riteka ??
I nadal otwarta kwestia ktore CDRy Verbatima sa od Riteka ??
Dla ulatwienia podam poprawne odpowiedzi:
1) Nie, Berlin nie jest stolica Danii i nic z tego nie wynika.
2) Jezeli TDK to TDK Corp. to jezeli produkuja oni CDRy (czego pewien nie jestem), to sa gorsze niz CDRy Riteka - patrz. slawna seria TDK Metalic (produkowana wlasnie przez Riteka).
3) Nie ma rynku Verbatimow od Riteka. Z CMC tez juz dawno nie widzialem, ale skoro Ty znasz jakas serie CD Verbatima z CMC to mozesz napisac. Ja mam jedynie podejrzenia odnosnie ostatnich Crystali i 'Extra Protection' (taki zielony DataLife tylko bez napisu DataLife), bo ktorys z nich lub oba pochodza z Chin, no ale to oczywiscie nie oznacza ze na 100% sa z CMC - to tylko moje podejrzenia.
Na koniec. O ile z DVD od Riteka mozna miec rozne zdanie (ja mam akurat dobre ze wzgledu na bardzo duza kompatybilnosc z odtwarzaczami DVD i chyba najlepsza na rynku powierzchnie do nadruku), to w przypadku CDRow tej watpliwosci raczej nie powinno sie miec. To sa jedne z lepszych/najlepszych CDRow.
|