![]() |
Pytanie o program DVD2DVD-R 1.8.4
Chcę przerobić DVD9 na DVD5 , wiem że najlepszym programem jest DVD2DVD-R mam instrukcję ale mam problem co trzeba zrobić żeby skonwrterował film główny ale i menu filmu. Dodatki mogę sobie darować. Czy trzeba gdzieś coś zaznaczać?
Instrukcję posiadam ze strony:http://www.nrg.to/robs/guides/cce/index.htm i jaki przebieg ( Passes ) ustawić żeby kopia była super ? Wiem że ten program jest opisany na łamach do starszych wersji ale nic z tego nie mogę zrozumieć. Prosiłbym o screeny. P.s. Gdzie szukać menu w tym programie. |
Cytat:
DVD Rebuldier daje taką samą jakość a ma cenną zaletę że rekompresję można robić "na raty" , co jest szczegulnie cenne przy słabszym sprzęcie i na maksymalnej ilości przebiegów. Oraz chodzi na dyskach z FAT32. |
jeśli film ma mniej niż 120 min to w zupełności wystarczy CloneDVD
a wnim uzyskasz to co chcesz uzyskać czyli: menu i film w dobrej jakości |
Cytat:
Człowiekowi o jakość chodzi ! Na DVD2DVD-R się nie znam bo u mnie nie działa , z przyczyn techniczno jakościowych. A DVDRebuldier jest niezłym rozwiązaniem do którego CloneDVD nie dorasta. Wygody nie mylmy z jakością. :) A czas trwania filmu o niczym nie świadczy, ważna jest waga plików vob. |
Czy nikt nie może mnie na to pytanie odpowiedzieć???
Inne programy nie wchodzą w grę. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |