![]() |
ma kto¶ może link do tych 3 plików: music.dat, music.dsb i music.cfg
|
Ke?
Przeczytales chociaz, jaki BYL problem, zanim zaczales sie wymadrzac? |
Cytat:
dalej to juz chyba poradzisz sobie z ucinaniem pliku wma na pojedyncze pliki powodzenia |
Cytat:
|
Hmm, nie wiem dokładnie co to robi, ale znalazłem co¶ takiego na google i wydaje mi się, że to pozwala podmienic muzyke, wpisz sobie na google Juiced Music Addon, relese MYTH-a ;)
|
Szukalem, oczywiscie... W audio\music mamy katalog wma oraz 3 pliki : music.dat, music.dsb i music.cfg. Pierwszy nie wykazuje checi wspolrpacy (czytaj : jest nieczytelny), ostatni to typowy config okreslajacy parametry zbioru, ktory jest plikiem nr 2. Plik ten ma 99 MB i podejrzewam ze jest zbiorem 25 utworow do gry, zwlaszcza ze naglowek jego podejrzany w hexach wyglada tak :
0&˛u®fĎ***166;Ů Ş bÎl= @RŃ***8224;1ĐŁ¤ ÉHö***174; ARŃ***8224;1ĐŁ¤ ÉHö W i n d o w s M e d i a A u d i o 9 . 1 $ 1 2 8 k b p s , 4 4 k H z , s t e r e o 1 - p a s s C B R Jakies pomysly? |
Może tam muza jest w jakim¶ innym formacie, bo ja wiem, ogg czy co¶... :idea:
Szukałe¶ plików muzycznych w grze? |
Jak wrzucić własne utwory do Juiced na PC?
Mam t± grę, dostałem j± niedawno do recenzji... Sęk w tym że niespecjalnie mi pasuje muzyka w grze. Mam natomiast bardzo ladna plytke o nazwie "Nitrous Oxide Compilation" ktora chetnie bym uslyszal w tle wyscigu. Mam wrazenie ze jest to wykonalne, jako ze w katalogu audio\music znajduje sie katalog WMA, ktory domyslnie jest pusty. Podobna sytuacja bylaw wypadku GTA VC, gdzie byl katalog mp3 i tylko wrzucalo sie pliki i pojawiala nam sie dodatkowa stacja radiowa. Tu niestety po wrzuceniu plikow WMA (co wynika z logiki) nie dzieje sie nic - w opcjach audio nie przybywa utworow.... Co wiec mam zrobic? Moze ktos juz przez to przechodzil.... Z gory dzieki, pozdrawiam...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:07. |