![]() |
probowalem Vstripem tak jak we wskazowkach ale wyskakuja jakies errory
|
By the way...
Można to też zrobić VStripem, mniej więcej tak: http://cdrinfo.pl/dvd/jakosc-tmpg/strona4.php jest to o tyle lepsze, że jeżeli w całym skompilowanym menu mamy różne kawałki dźwięku i są one w różnych cellID to od razu mamy całe menu porozbijane na cellID - teraz tylko z powstałych VOBów trzeba powyciągać sobie audio. Można też IfoEditem - na dole jest przycisk menu extras, co daje podobne efekty jak powyżej. Można i ReJigiem, ale osobiście nie cierpię tego programu... Ale to taka moja personalna uraza, nic w zasadzie nie znaczy, jak komuś ReJig w ogóle działa, lub działa jak trzeba... Pozdrawiam! |
sorrka ze sie wetne fajny sposob ja mam" lpcm" a nie ac3 i po twojej podpowiedzi nie moge otwozyc tych plikow
Tylko nie krzycz :piwo: |
Piotrze JESTES WIELKI :)
Dziekuje |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Dzieki za odpowiedz.
Ten plik Video_ts.vob musze wrzucic do Ifo Mode? Gdybys mogl cos wiecej bo zalaczony opis z podanego przez Ciebie linka mowi o command lines. Gui wyglada prosto ale nie wiem od czego zaczac... JKM |
Cytat:
|
Jak wyciagnac audio z dvd menu w ac3
Jakos nie moge znalesc...
W jaki sposob moge zrobic ektrakt audio z menu (AC3) DVD. Mam super kawalek ale nie moge wyciagnac. Jesli mozna to prosze tak lopatologicznie bo chyba jestem jakis niekumaty... ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |