![]() |
A jeszcze dodam ze na Polske nie trzeba napadac wystarczy druga Jalta :).
Ale tak po za tym najwiekszy interes w tych zamchach ma USA daje to im jeszcze wieksza kontrole nad swiatem a pretekstem do niej jest teroryzm ktory sami sponsorowali przez lata :). Wystarczy sama sprawa Iraku a pretekstem bylo WTC zeby przeprowadzic atak i pobawic sie w wojenke strzelajac do niewinnych ludzi a wszystko tylko dla ropy w co wciagneli nawet polakow dajac im kowbojskie kapelusze :D a jak to sie nam odplacilo no dostalismy pare zardzewialych hammerow :). Jeszcze jedna sprawa wystarczylo opserwowac gieldy po zamochu w Angli jakie po nim ladne zyski osiagneli ci ktorym takie zamach na skale miedzynarodowa odpowiadaja :). Podobnie bylo przed zamachem na WTC gdzie USA borykalo sie z kryzysem (krach na gieldzie i spadek wszystkich akcji) nagle po 11 gospodarka stanow ruszyla jak z kopyta a na gieldzie ogloszono najwysze notowania w dziejach :) wiec chyba oplacalo sie poswiecic ludzi i WTC Pamietajcie ze przemysl zbrojeniowy sie dusi wiec trzeba gdziesz wykorzystac jego mozliwosci nie tylko w zamachah ale i w wojenkach :) |
Cytat:
Zostalo wyraznie pokazane, ze rodzina Bushow robila interesy z rodzina ibn Ladena i jakos go to nie skompromitowalo w oczach rodakow. Nie od dzis wiadomo, ze usa chce kontrolowac caly swiat (no moze prawie) i ze cel uswieca srodki. Jest prowdopodobne, ze oni sami doprowadzili do ataku na WTC, a jezeli tak to prawdopodobienstwo ze mieli cos wspolnego z ostatnimi atakami jest jeszcze wieksze. |
Cytat:
Kazda destabilizacja w UK odbije sie bardziej USA niz europie kontynentalnej do ktorej wielkiej brytanii jest dalej niz do USA. Nawet gdyby pewne bylo niewykrycie zaangazowania agentow USA w zamach w GB to nikt by nie podjal decyzji o tego typu akcji, bo nigdy nie wiadomo co moze sie stac, a nawet najmniejsza wpadka, najmniejsza sugestia, najmniejszy dowod ktory odkrylby zaangazowanie USA, bylby KRACHEM dyplomacji USA, a co za tym idzie gospodarki USA, ktorej europa jest integralnym ogniwem. Wystarczy przeanalizowac bilans zyskow i strat i to w zasadzie eliminuje sprawstwo USA. Niezaleznie od tego typu zamachow bush i tak nie dostanie mandatu na dzialania miedzynarodowe w ONZ (zreszta i tak to oleje jak ostatnio), a w kraju ma juz wystarczajaca wladze. |
Jesli CIA moglo zdjac pracydenta USA, to dlaczego nie mogli przeprowadzic zamachu w UK?
jestem od spisokowej teori dziejow daleki, ale poszlaki prowadza za ocean... |
no ja niewiem gdzie ja napisale ze US maczalo w tym rece tylko napisalem ze jak juz to po czesci ci co zostali wykiwani przez CIA i teraz sie robia mscicielami a podrogie wiadomo ze wszystko sie rozbia o kase i rope naftowa a atak u brytow byl spowodowany sojuszem naftowym z USA :) Hiszapani dala sobie juz spokuj czy teraz kolej na Anglie :)
p.s a tak po za tym to kolega chyba niewie na jakim swiecie zyje ale zanajac jego poglady to zal ze ma takie klapki na oczach co przypomina zwyklego obywatela Polskiego glosujacego kolejny raz na SLD :D NO OFFENSE :glaszcze: |
Cytat:
Jezeli natomiast uwazasz ze to USA zlecilo / bylo sprawca / maczalo palce w tym zamachu to zal mi ciebie :glaszcze: i na tym konczy sie moja rozmowa z toba na ten temat ... |
Cytat:
|
Cytat:
A moze papiez Benedykt XI jest agentem Fidela i wymodlil porazke polakow w dzisiejszym meczu siatkowki ?? A ten Lew Leon z reklamy jakiegos soku dla dzieci to agent Mosadu ?? legion nie pij wiecej, bo nie dlugo jeszcze nie wytrzezwiejesz ... a rewelacjom z 'Nie do wiary' nie wierz tak bez reszty ... |
Cytat:
p.s a jeszcze pamietajmy o tym ze czym bardziej narod zastraszony tym lepeij sie nim rzadzi :D |
na pewn a mowia ze sa jak by sei tak na serio cos stalo (ODPUKAC) to by była panika!
|
Cytat:
|
tylko czemu Londyn??
|
Witam !
Tak sobie przeglądnąłem te wypowiedzi i widać, że niektórzy to naprawdę mają szalone poglądy - cóż każdy ma prawo mieć własne. Oczywiście dużo można zarzucić USA, CIA,FBI i samemu Bush'owi, ale jak ktoś sugeruje, że to zrobiło USA, to ....... już naprawdę trochę przesada. Dla mnie po prostu to działanie wariatów, którzy pod pretekstem zwariowanej wiary chcą zabijać innych. Terroryzm to dla mnie - poza pewnymi nielicznymi wyjątkami - totalne wariactwo i koniec !!! A co do przygotowania Polski - cóż, według mnie w Polsce przygotowanie do wszelkiego rodzaju większych wypadków itd. jest złe lub wręcz fatalne, niestety. ro29 |
Cytat:
|
owszem na biedne dzieci z Afryki Polskiej:D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |