![]() |
Do której godziny siedzicie przed kompem ?
Hej:)
Ciekaw jestem do której godziny siedzicie przed kompem? Ja cuś ostatnio cierpie chyba na bezsenność bo męcze blaszaka do 1 lub 2 w nocy :] Ale widze że na forum też sporo ludzi przesiaduje więc chyba to normalne ;) |
Ja ostatnio trochę przeginam 4.30 :|
Ale zwykle koło 3.00 wyłączam sprzęt i idę spać. Chciałbym wyłączać zaraz po północy (przed 1.00) ale mam za słaby harakter :smutny: |
Jak na następny dzień mam wolne - 2.00-3.00
Jak na następny dzień mam szkołę - 2.00 Szkoła :> i duży sprawdzian - 0.00 Wcześniej i tak nie moge zasnąć, a rodzice oglądają jakieś programy biznesowe w TV to sidze przed kompem ;) |
nie wiem czy znow nie bedzie, że nabijam posty, no ale sie odezwe
ja siedze roznie czasami do 4 a nawet 6 rano,ale staram sie jak najwczesniej zalezy ile mam do zrobienia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dobranoc. |
Cytat:
Np. 8:15 || czad ! |
zazwyczaj 2-3 czasami 3-4 ;p
|
KIEDYS to bylo sobie siedzenie do 2, a czasami i do 3 rano. ale to chyba juz nie te lata.
TERAZ moge siedziec jedynie do 24, moze 1 rano, ale i to juz oznacza ciezki dzien w pracy. Po takim siedzeniu wchodze do pracy na osma, i 15 minut pozniej zasypiam przed kompem. Wiec dla wlasnego dobra siedze nie pozniej niz do 24. |
ja do 7 22 :piwo:
|
Ja różnie.. staram się nie przekraczać 12, bo zwykle wstaję koło 5 - 6 , ale i tak się to nie udaje i najczęsciej wyłączam komputer ok. 2 - 3. Z tym, że czasami włączamjeszcze potem notebooka ;)
|
Jak ide do pracy to tak 22.00. Jak mam wolne to roznie bo zalezy to czy jestem zmeczony, czy tez nie. Rownie dobrze moze byc tez 22.00 ale moze byc i 02.00.
|
ja wole sobie wcześnie wstać (powiedzmy 5 rano) a pójść spać ok. 24...
|
jak trafiłem GTA SA to siedzialem do 2giej rano ! Ogólnie wstaje dość wcześnie wieć nie zaliczam się do nocnych marków :) Teraz praktycznie nie ma mnie w domu bo pracuje :P Więc czasu na kompa coraz mniej !!
pozdrawiam ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |