![]() |
??? ale co to mi da że zrobie obraz płyty apotem dożuce pozostałe pliki w ten sposób i tak bendę miał zabespieczoną całą płytkę a nie tylko jeden katalog ???
|
Cytat:
|
wie ktoś może czy za pomoca WinOn CD da się zabespieczyć np. jeden katalog na płycie a nie całą płytę. Jęśli ktoś wie to prośł bym o pomoc. ???
|
Działa na każdym kompie.....
|
ale czy działa to zabezpieczenie na innym kompie bez tego programu ??? (chodzi mi o to czy musi byc zainstalowany ten program na kompie zeby to chodziło ;\)
|
Cytat:
|
pytanko
Cytat:
|
Cytat:
Ja przynajmniej nie widziałem innej wersji (z kodem). Prawdopodobnie coś jest nie tak z polską łatką. Mimo, że jestem (a właściwie byłem) wielkim fanem WinOnCD to musiałem z niego zrezygnować z powodu różnorakich problemów z jego współpraca z WinXP. Jeżeli zależy Ci na szyfrowaniu płyt to spróbuj innych programów np. CryptCD lub SSS (Steganos Security Suite) Pozdrawiam |
POMOCY!!!
|
OK. Mam WinOnCd 6 PE a sciaganm latke z cdrinfo PL i nie moge wlaczyc WOC??? tak samo gdzie mam wpisac kod rejestracyjny??? pod czas instalki nic sie nie pojawilo. Podajcie mi co mam sciagac :pisze: :pisze:
|
Cytat:
|
wszędzie szukałem WinOnCd 6 ale nie umiałem znaleść a na osiołku nie chciało mi sie czekać - producent daje linka ale niestety jest płatny :( ale za to ja podaje linka za free (jak to sie mówi szukajcie a znajdziecie)-jest to wersja trila 30 dniowa
http://www.softlandmark.com/WinOnCDPowerDVDEdition.htm miłego testowania pozdro |
A czy jest możliwość zmiany ikonki płyty? Chyba jedynym rozwiązaniem jest zapisanie projektu jako obrazu i wyedytowanie go w programie UltraISO?
I czy można ustawić autostart płyty? Żeby po podaniu hasła nie włączał się program z zawartością płyty tylko żeby odpalał się program podany w pliku autorun.inf . |
Cytat:
|
Zabezpieczenie
wiec co mam sciagac z winoncd???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |