![]() |
Ilość załączników: 1
a na innej skorce tu ;) i nie bac sie zagladnac w opcje programu nie popsuje sie :piwo:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22671&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22672&stc=1 |
klipy juz mam porobione - teraz wlasnie chce powyciagac z tych filmow jakies ciekawe ujecia i wydrukowac jako zdjecia - te przechwytywanie klatek konkretnie gdzie w tym power dvd jest ??
|
Cytat:
jak Chcesz wyciąć jakiś fragment (zrobić sobie klip) wystarczy DVDShrink, funkcja reauthor i tam jest taki dynks, który zaznaczyłem na czerwono :) |
a mam jeszcze jedno takie pytanko :)
nagralem kilka filmow kamerka cyfrowa - mam teraz filmy ktore ogladam w Power DVD - ale czy jest mozliwosc zrobienia jakis zdjec/ujec z takiego filmu ? jesli tak to jakim programem ? z gory dzieki za porady :) |
ok juz wszystko dziala - zawsze jak sie nagrywa kamerka filmy na te minidvd to trzeba zamykac sesje plyty inaczej nie bedzie dzialac :)
a isobuster sie przyda jesli jakas plytka nie bedzie chciala wspolpracowac - dzieki :) |
Cytat:
|
ok programem isobuster skopiowalem kilka plikow z plyty tylko ze one sa w formacie .tao - co teraz mozna z nimi zrobic ?
|
Z jakim rozszezeniem po nagraniu ta plytka DVD z Sone-go. ?
|
Cytat:
|
Nie działają płyty DVD 1.4 z kamery Handycam :(
Witam !
Przeszukuje forum z informacjami na temat mini płyt dvd 1.4GB. Niezbyt mi te poszukiwania wyszly wiec jestem zmuszony utworzyc nowy temat :) Mianowicie nakrecilem filmy i porobilem zdjecia kamerka SONY HANDYCAM no i wyciagam nagrana plytke DVD firmy MAXELL DVD-R CAMCORDER 1.4GB (30min). Wkladam do nagrywarki DVD Lite-On 1673S i nic - wyskakuje komunikat nagraj pusty dysk i wyswietla pysta plyte - mam takich samych nagranych 5 plyt DVD i zadna w nagrywarce nie dziala :( Ktos wie czego to wina ? Plytki napewno sa dobre bo w kamerce mozna ogladac to co sie nagralo... Wiec czemu nagrywarka tych plyt nie odczytuje poprawnie ??? :( Chcialem sobie to wszystko na kompa skopiowac i lipa :( HELP ? edit: czy to moze byc wina tego ze w kamerce nie sfinalizowalem plytki bo ktos mi tak napisal ... w sumie nawet nie wiem gdzie to sie robi no ale czy to moze byc tego wina ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |