![]() |
Jestem "za"!! Naprawdę dobrze napisane, nawet dla takiego laika, jak ja nie są niezrozumiałe. A jesli w którymś momencie naprawdę czegoś nie rozumiem, po prostu pytam. I dostaję odpowiedzi, zawsze któraś z nich pomoże osiągnąć zamierzony cel. Bardzo dobra robota :)
|
@Berion i inni którzy się przyczynili do powstania tych tutoriali Świetna Robota napewno się przyda osobom, które będą chciały skorzystać z w/w Tutoriali. Ten wątek też zasługuje na brawa.
|
no ja osobiście tylko chciałem podziękować bardzo kolegom za super FAQ'i, Tutoriale, Porady za to że wogóle im się chciało za cały trud i czas jaki w to włożyli...
jak sam jeszcze byłem N00b'em w tym temacie (przegrywanie/odpalanie etc.) to mi bardzo pomogły naprawdę super sprawa że są ludzie którym się chce coś robić po prostu :respect: tak trzymać... ;) dla każdego po :piwo: |
Jak oceniacie nasze tutoriale ?
Zastanawia nas od pewnego już czasu czy, aby przypadkiem nasze tutoriale nie są zbyt trudne dla przecietnego użytkownika. Banalne pytania mnożą się w nieskończoność... Wychodzimy temu naprzeciw.
Zapraszam do udziału w sondzie. W zależności od wyników/liczby zabranych głosów, zastanowimy się nad ewentualnym rozbudowaniem o pomniejsze kwestie. Dla "nie wtajemniczonych": http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=36 |
Moja uwaga to taka że idąc z duchem czasu trzeba wykożystać kanał Rss przy naszym tutorialu,to bardzo dobry patent kto tak uwaza? ;]
|
Począwszy od dnia dzisiejszego Tutorial został podzielony na każdą z platform.
Proszę zamieszczać w tym temacie tylko i wyłącznie uwagi, sugestie, błędy itp... dotyczące tutoriali... - dziękuję za uwagę ;) |
Cytat:
|
mineło 2 tyg.może mały update???
|
Witam berion widze ze skonczyles swoj tutorial jest wporzadku dobra robota.
Pozdrawiam |
Hehehe... No fakt... Nikt nie jest doskonaly, sorry ;-D
|
Uuuu... widzę, że nieźle zamieszałem w garach :\ No więc tak:
Cytat:
Dokładnie wysłałem Priva ~miesiąc/dwa temu z pytaniem czy mogę wykorzystać jedynie linki. Być może źle się zrozumieliśmy... pytałem tylko o linki. @M@X.666 Nawet mi do głowy nigdy nie przyszło, aby tutorial TH zastąpił twój [!] Cytat:
Cytat:
Musiałeś mnie źle zrozumieć... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Całkowicie zbędna i niepotrzebna kłótnia... ... |
Jasne, jasne koledzy PieCowcy ;)
|
Amen :)
|
Dobra, zeby podsumowac to i wiecej sie nie klocic... Napisz - wszystkim nam chodzi o quality. Niech tutorial bedzie jak najobszerniejszy i wyczerpuje temat, ale niech ludzie nie czytaja tekstow w stylu "mozecie sobei robic metoda maxa, ale jest gowno warta" bo nie o to chodzi... Ciesze sie ze szanujesz Old School, a odnosnie programow na moim dysku - nei doczytales do konca. Inne update'uje a HDD Loadera nie, bo go po prostu nie uzywam. A ze mi nie rpzeszkadza to mzoe sobie byc. Nie wiem cos sie uczepil tego xISO, ale OK - niech Ci bedzie. Pamietaj tylko, ze tutorial ktory napiszesz znajdzie sie na PeCetowym forum dotyczacym nagrywania plyt, wiec metoda robienia ISO przy uzyciu konsoli jest absolutnie wykluczona - ma do tego sluzyc tylko i wylacznie komputer. Z Bogiem...
|
Mój ma zastąpić twój? Otóż nie, Berion jakieś pół roku temu prosił mnie o materiały na tutorial, który pisał, potem długo, długo nic aż w końcu dostałem od niego ostatnio info, że jeden tutorial już jest i poprosił bym rzucił okiem na to co Ty napisałeś w celu naniesienia poprawek. I stąd moja wypowiedź w tym temacie. Stanowcza bo stanowcza ("nie używajcie xISO"), ale tylko dlatego, że... Nie no, ile można się powtarzać ;) Sprawdziłeś tego linka? Jeden z wielu, które można znaleźć na forach konsolowych odnośnie xISO.
Druga sprawa - teraz dowiaduję się nagle, że nie zgodziłem się na udostępnienie tutoriali z mojego forum, więc to Ty napisałeś tutorial. Świetnie. Tylko tylko, że to nie jest prawda. Nie zgodziłem się? Na razie nie ma wyczerpującego tutoriala odnośnie nagrywania płyt na Xboxa (powstaje, na razie nie mam na to czasu) stąd jak mogłem się nie zgodzić na coś, czego jeszcze nie ma? Berion prosił mnie o pomoc a ja obiecałem, że rzucę okiem na to co napiszę i ewentualnie dorzucę coś od siebie. Według mnie lepiej jest napisać całościowy, obszerny i wyczerpujący temat tutorial, opisujący kilka sposobów tworzenia płyt aniżeli jechać "po łebkach". Stara szkoła, starą szkołą, ale to, że Tobie xISO nie przysparza problemów nie znaczy, że w każdym przypadku tak będzie. A nie będzie (przykładowo chociażby ten link, który wyżej podałem). Żeby nie było nieporozumień. Ok, doceniam to, że napisałeś ten tutorial. Ale propagowanie w 2005 roku xISO jako podstawowego narzędzia przy zabawach z Xboxowym .iso to... Pisałem już coś o syrence? ;) PS. I miej tu teraz bracie profesjonalne podejście do tematu - tylko dostajesz po łapach ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |