Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co myslicie o zmianach na forum :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-myslicie-o-zmianach-forum-54346/)

superrrmario 19.04.2019 21:28

Słusznie Edu prawisz :)

grzeniu 19.04.2019 21:19

:wow: :hmm:

ed hunter 19.04.2019 21:14

Tak, w sam raz na te Święta.

Cudowna Łaska, jakiż dźwięk to uroczy,
Który wybawił chłopca takiego pokroju.
Niegdyś zbłądziłem, dziś zaznałem spokoju.
Byłem ślepy, a teraz przejrzałem na oczy.

To Łaska śpiewać moje serce nauczyła
I to Łaska duszę mą pocieszyła.
Jakimż to skarbem okazała się Łaska
W godzinie, kiedym po raz pierwszy uwierzył

Gdybym miał żyć dziesięć tysięcy lat,
Jasno świecąc jak słońce,
Potrzebowałbym więcej dni, aby śpiewać na chwałę Bożą,
Niż kiedy po raz pierwszy zacząłem.

Cudowna Łaska, jakiż dźwięk to uroczy,
Który wybawił chłopca takiego pokroju.
Niegdyś zbłądziłem, dziś zaznałem spokoju.
Byłem ślepy, a teraz przejrzałem na oczy.

superrrmario 19.04.2019 21:05

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 1421351)
Najlepsza zmiana to nocna zmiana. :ph34r:

:czytaj:

https://www.youtube.com/watch?v=MOYoowtKgAI

Zetoxa 18.04.2019 18:05

a weź Jujek, każde nocki odchorowywuje potem k***a

joujoujou 18.04.2019 16:04

Najlepsza zmiana to nocna zmiana. :ph34r:

:czytaj:

Zetoxa 18.04.2019 00:04

najlepsza zmiana, to brak zmiany :spoko:

Burak_PL 15.07.2005 09:40

no ja miałem wczoraj roczek na tym forum :D

ro29 14.07.2005 23:25

Cytat:

Napisany przez zene_k
O w mordę, coś za dużo tych szóstek, aż strach || ;)

Ludzie nie bądźcie przesądni ;)

A co do liczby postów - mi ostatnio zaczęła się piąta setka - i to zauważyłem jak napisałem post nr 401 - nawet nie wiem gdzie był ten 400 !!! (ale zaraz to sprawdzę ).
A tak niedawno pisałem swój pierwszy post, jak kupiłem moją "spawarę" LG 8526B :) :) :) I w życiu bym nie podejrzewał, że tak się zżyję z tym Forum :)
Dzięki wszystkim !!!

Pozdrawiam

ro29

zene_k 14.07.2005 22:40

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurcze, jak na 6000 post mogłem się bardziej postarać ;)

O w mordę, coś za dużo tych szóstek, aż strach || ;)

andrzejj9 14.07.2005 22:34

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Pewnie sobie teraz każdy pomyslał żeby zrobić podział w filmach na SF, Horror, Thriler, Komedia itd ale nie, raczej nie, a chodziaż jakby się tak głębiej zastanowić to ....... ;p

..::Update::..
Napisałem zanim edytowałes posta :)

Mogę więc po cichu liczyć na dział o pinballach? Mogę nawet zostać jego moderatorem 8 )

----
EDIT

Kurcze, jak na 6000 post mogłem się bardziej postarać ;)

MacGyver 14.07.2005 22:26

Cytat:

Napisany przez zene_k
Faktycznie, mam najszybszą neo i dla mnie otwieranie stron nie jest żadnym problemem.
Pewnie z czasem się do tej reorganizacji przyzwyczaję, ale po prostu pewne zmiany mi się nie podobają i dlatego o tym piszę. :piwo:

Pewnie sobie teraz każdy pomyslał żeby zrobić podział w filmach na SF, Horror, Thriler, Komedia itd ale nie, raczej nie, a chodziaż jakby się tak głębiej zastanowić to ....... ;p

..::Update::..
Napisałem zanim edytowałes posta :)

zene_k 14.07.2005 22:14

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Zrozumienie przychodzi z czasem :)
Widać masz 1mbit łącze i nieprzeszkadza Ci to że ładowanie zamkniętego funny fotos trwa parę sec podczas gdy mi i innym użytkownikom trwa 5 min :ysz:
Podział miał na celu oddzielenie zdjęc (które trochę się wczytują) od textu. Ktoś kto jest na modemie siłą rzeczy będzie czytał texty i tak czy siak podczas wczytywania "starego" tematu trwałoby to 5 min.

Faktycznie, mam najszybszą neo i dla mnie otwieranie stron nie jest żadnym problemem.
Pewnie z czasem się do tej reorganizacji przyzwyczaję, ale po prostu pewne zmiany mi się nie podobają i dlatego o tym piszę. :piwo:
Idąc twoim tokiem myślenia, to dział Ogólnie o DVD oraz nośniki też należałoby podzielić, przy testach nosników i napędów na teksty i oddzielnie screeny do nich. ;)

Edit: O w mordę, ale mam diabelską liczbe postów ||

andrzejj9 14.07.2005 22:14

Cytat:

Napisany przez MacGyver

O! To mi się naprawdę podoba, oczywiste, ale jednak warte podkreślenia, brawo :piwo: :)

MacGyver 14.07.2005 22:08

Cytat:

Napisany przez zene_k
Dążę do tego, mnie osobiście kilka zmian wprowadzonych przy okazji reorganizacji forum się nie podoba i tyle.
Np. w jakim celu było podzielenie tematu: :Funny fotos, kawały...itp" na kilka podtematów. Czy aby nie po to tylko, aby można było utworzyć dział humor?
Śmieszne, to śmieszne i tyle i wcale, moim zdaniem nie trzeba było tego rozmieniać na drobne. :piwo:

Widać masz 1mbit łącze i nieprzeszkadza Ci to że ładowanie zamkniętego funny fotos trwa parę sec podczas gdy mi i innym użytkownikom trwa 5 min :ysz:
Podział miał na celu oddzielenie zdjęc (które trochę się wczytują) od textu. Ktoś kto jest na modemie siłą rzeczy będzie czytał texty i tak czy siak podczas wczytywania "starego" tematu trwałoby to 5 min.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02.