![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Skoro główny *.exe jest uszkodzony (nie odpala się) to najprawdopodobniej jest uszkodzony. |
cd
nie ma nic wiecej tzn. jakies pliki popakowane ale jak je wypakowalem to jest szambo same albo notatniki albo wav itd.
|
Cytat:
A jest może jakiś *.msi ? Hmm... nie, to też chybiony pomyśł. On się chyba odwołuje do głównego exe'ka |
cd
nie ma setup jest tylko gamerun.exe
|
Cytat:
Sprubój odpalić z setup'a. Tylko, że wszystkie pliki z grymuszą być w jednym root'cie. |
cd
ok Panowie
zrobilem tak jak kazaliscie i nic tzn utworzylem obraz nrg w nero i zamontowalem go na wirtualnym w alkoholu i deamonie, w obu przypadkach to samo czyli NIC-po prostu nie startuje. I to juz chyba na tyle tak jak wspomnialem wczesniej moje dzieci nie pograja :( PS chyba ze ktos ma jeszcze jakis pomysl :) |
Wybierz pliki do nagrania w nero i wybierz nagrywarkę "image recorder" :)
Edit: wprawdzie bedzie to .nrg nie .iso ale niewiele to zmienia, alcohol podmontuje również .nrg :taktak: |
cd
he moze to bedzie smieszne ale nie wiem jak zrobic nowe iso....
bez komentarza |
Wypakuj wszystko na dysk z tego obrazu. Zrob nowy (zwykle iso). Podmontuj go. I wtedy zobacz czy sie uruchamia.
|
cd
ok Panowie
Myśle ze i tak mozna nazwac cała ta "akcje" sukcesem tzn rzeczywiscie ultraiso zadzialal, otworzylem najpierw plik mdf a nastepnie wypakowalem go na twardy dysk. Sukces o tyle nie jest pelny bo chyba pliki naprawde sa uszkodzone bo autoran sie nie uruchamia wiec... :( ale mimo to dzieki wielkie za pomoc. Ps tylko moje dzieci nie beda pocieszone bo nie zagraja w SIMS 2 musze szukac dalej jak ktos ma linka to .... dzieki |
a może napiszesz jako to gra :>
|
No to otworz tym ultraiso i zobacz co wtedy bedzie sie dzialo.
|
cd
to jest gra kiedy proboje ja otworzyc to wyskakuje mi "standardowa" chmurka z zapytaniem jakim programem to otworzyc i tyle
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17. |