![]() |
mi cos nie idzie
jakies machlojki na tym serwerze sa potrzebuje jakies swieze nie grane id , bo zauwazylem ze jak cos wygrasz jednego dnia to innych nagrod za jakis czasz za chiny ustrzelic nie mozna a na nowe nie grane id owszem mam duzo numerkow a obcym nie bede nic wygrywal wole komus z forum :D jak ktos chce to dawajcie id na priv , moze komus cos wygram |
z zakladaniem sie zgodze ;)
a juz wygralem okulary i pendraka - ladnie smiga, tylko szkoda ze 256MB ale za to kingston datatraweler II gustuje w SE i kobietach :> |
to , ze to tez konkurs :P
a co, mam zakladac nowy temat zeby zaytac ? lepiej graj bo telefon leci o 12:49 :D |
|
|
Cytat:
ps. w tym konkursie szczegolnie licze na wygrana, gdyz losowanie odbedzie sie w dniu moich urodzin :) |
UWAGA UWAGA!!
Z zarządzenia szefa kuchni Alojzego Trąbka wszystkie osoby, które wygrały coś w poprzednich konkursach są zobowiązane do wycofania swoich formularzy z odpowiedziami.. Dajcie innym też coś wygrać :haha: ;) :cool: |
Cytat:
"Na koniec ważna kwestia techniczna: prosimy o podawanie poprawnego numeru telefonu w zgłoszeniach. W przeciwnym razie firma kurierska nie dostarczy nagród do laureatów. Dane te nie będą w jakikolwiek sposób wykorzystywane. Są one niezbędne do wysłania paczki firmą kurierską. Z tego też powodu 3 osoby, które zostały laureatami poprzedniej edycji, proszone są o kontakt z Panią Karoliną Trojanowską z firmy ALSTOR (mail: k.trojanowska[malpa]alstor.com.pl). A osoby te, to: Józef Czechowski Tomasz Sznel Aneta Górnicka" Pamiętam, że miałem jakieś nieodebrane połączenie z Idei więc może to to? Sam już nie wiem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edit: no chyba ze jakis niezadowolony z wynikow konkursu forumowicz bedzie czatował na kuriera - wtedy niedojda wogole ;) |
mozna wiedziec. czy nagrody juz zostaly wyslane i kiedy mniej wiecej mozna sie ich spodziewac?? bo juz 2 tydzien sie zaczyna, a do mnie jeszcze nic nie dotarlo :/
|
Cytat:
|
ja tez czekam, może się poszczęści ;)
|
Cytat:
Wystarczało. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |