![]() |
Spolszczenia - Projekty
Witam... Poni***380;ej znajdziecie wszystkie projekty; sko***324;czone i przetestowane (narazie nie wiele, ale obiecujemy znacznie, znacznie wi***281;cej). W razie problem***243;w b***261;d***378; ewentualnych b***322;***281;d***243;w prosimy dopisywa***263; uwagi w***322;a***347;nie w tym temacie, zach***281;camy r***243;wnie***380; do podzielenia si***281; z nami opiniami na ich temat. I - Soft dla PC
II - Soft dla konsol
III - ROM/GameHacking
|
Zachęcam do pobrania tych programów są naprawde boskie,w dodatku spolonizowane! Znajdziecie je >tu< ,jak się nie możecie jeszcze połapać z serwisem ;) Ja dodam ze swojej strony jeszcze, że lada moment będzie jeszcze "parę" programów,więc uzbrojcie się w cierpliwość i poczekajcie... Pozdrawia -=Omnigard-Team=- |
może wyjdzie że lama ze mnie ale chciałbym wiedzieć jak dokonujecie tych spolszczeń zwłaszcza programów jak SNES Station na PS2... chętnie bym pomógł... :P
|
Cytat:
|
Cytat:
A najlepiej miec kod źródłowy programu i pozmieniac wnim text na PL ;) |
to jednak nie dla mnie jest :P wprawdzie tekst tłumaczyć bym mógł ale z tymi packerami... czarna magia chyba sobie odpuszcze no chyba że gdzieś jest jakieą FAQ czy coś w tym stylu...:)
|
Ilość załączników: 1
Witam skoro już tłumaczymy to ja dodam coś od siebie:
DVD Scan 3.7 by SoniX PL - Program zmienia typ nośnika w pliku ELF, przydatne np. gdy chcemy nagrac CDFulla na DVD lub przy ripowaniu gier. (PS2) IML2DVD PL - Program tworzy plik *.ISO z pliku *.IML . Ci którzy twórzą multikompilacje gier wiedzą co to jest ;) (PS2) |
@szczuru
Wkradła się literówka :D Cytat:
|
@szczuru
Fajnie ze sypnołes dwoma projektami nie powiem,nie są złe.Sam pracowałem nad DVD scanem sonixa 3.6 i był w 80% skonczony,ale prace staneły na zecz innych obowiązków jakies dwa miesiące temu ;) ps.Jest mały ubytek w twojim tłumaczeniu DVDscana,mysle ze go znajdziesz ;) |
Poprawka DVD Scan'a
Zmiany: -Poprawiono Literówkę "zajrzyj zo załączonego" na "zajrzyj do załączonego" -Poprawiono Literówke "MEdia Scanner" na "Media Scanner" -Na Logo DVD Scan'a nałozono Literki "PL" ====== BTW. nie miał bym nic przeciwko gdyby moje spolczenia znalazły się w donwloadzie CDRInfo :P |
Cytat:
|
Prosze Następne Programiki po PL:
gnie-ISO2BIN - Konwertuje Obrazy ISO na BIN i BIN na ISO Unnamed File Scanner - Skanuje pliki i określa ich typ na podstawie bazy danych |
Wkradła Ci się literówka :D w UFSanner'rze :)
|
Poprawka Unnamed File Scannera już chyba bez tej literówki
|
Cytat:
reszty programów jeszcze nie sprawdzałem ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |