Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Telefony komórkowe.... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/telefony-komorkowe-54557/)

Eliasz 21.07.2005 10:20

A co do zestawów stratowych to we Włoszech trudniej jest kupić taki zestaw niż w Polsce :) U nas prawie wszędzie są, na stacjach benzynowych, w większych sklepach, hipermarketach, poprostu można kupić będąc w trasie, a we Włoszech trzeba zjechać do miasta, pochodzic po mieście i szukać miejsca gdzie można kupić starter.

janekc 21.07.2005 09:29

Dzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi, SMS - y do Włoch dochodzą, odpowiedzi na email również.

Burak_PL 21.07.2005 06:03

szykują się wakacje we Włoszech? ;) ;)

ro29 21.07.2005 01:31

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Dochodz na 100 % do Idea-Wloch - osoba ktora otrzyma sms z bramki potwierdza mi dzwonkiem ze doszedl i zawsze nie bylo problemow.

To się można tylko cieszyć :) :) :)

:piwo:

ro29

mensir67pl 21.07.2005 01:19

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !

Tak, tak - masz rację - moją wypowiedź pisałem w pośpiechu i nie do końca ją przemyślałem - stąd te zawachanie - aczkolwiek bardziej miałem wątpliwość, czy z Internetu dojdzie za granicę - teoretycznie tak, ale ;)

Pozdrawiam

ro29

Dochodz na 100 % do Idea-Wloch - osoba ktora otrzyma sms z bramki potwierdza mi dzwonkiem ze doszedl i zawsze nie bylo problemow.

ro29 21.07.2005 00:53

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
co do drugiego to się nie płaci :D

Witam !

Tak, tak - masz rację - moją wypowiedź pisałem w pośpiechu i nie do końca ją przemyślałem - stąd te zawachanie - aczkolwiek bardziej miałem wątpliwość, czy z Internetu dojdzie za granicę - teoretycznie tak, ale ;)

Pozdrawiam

ro29

mensir67pl 21.07.2005 00:36

o ile pamietam dobrze to 2.50-pln(idea) czy jakos tak........

lepies kupic ichszejsza startowke 10 -eurosow i wsio do wydzwonienia

a SMS przez bramke internetowa dochodza na 100 % przynajmniej na numer z idei.- i fakt sa za free

Burak_PL 21.07.2005 00:21

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
W kwestii pierwszego pytania - nie wiem - polecam strony www operatora, a w drugiej kwestii - chyba raczej się nie płaci, ale pewności nie mam (może to nie działać).

Pozdrawiam

ro29

co do drugiego to się nie płaci :D

ro29 20.07.2005 23:57

Cytat:

Napisany przez janekc
Mam pytanie, bardzo mi zależy na odpowiedzi na pytanie ile kosztuje wysłanie SMS - a z zagranicy na adres email, konkretnie z Włoch i czy za odebranie sms wysłanego z Internetu się płaci. Telefon jest w sieci IDEA.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

.......bardzo mi na tym zależy!!!

Witam !
W kwestii pierwszego pytania - nie wiem - polecam strony www operatora, a w drugiej kwestii - chyba raczej się nie płaci, ale pewności nie mam (może to nie działać).

Pozdrawiam

ro29

janekc 20.07.2005 23:12

Telefony komórkowe....

Mam pytanie, bardzo mi zależy na odpowiedzi na pytanie ile kosztuje wysłanie SMS - a z zagranicy na adres email, konkretnie z Włoch i czy za odebranie sms wysłanego z Internetu się płaci. Telefon jest w sieci IDEA.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

.......bardzo mi na tym zależy!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34.