![]() |
A co do zestawów stratowych to we Włoszech trudniej jest kupić taki zestaw niż w Polsce :) U nas prawie wszędzie są, na stacjach benzynowych, w większych sklepach, hipermarketach, poprostu można kupić będąc w trasie, a we Włoszech trzeba zjechać do miasta, pochodzic po mieście i szukać miejsca gdzie można kupić starter.
|
Dzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi, SMS - y do Włoch dochodzą, odpowiedzi na email również.
|
szykują się wakacje we Włoszech? ;) ;)
|
Cytat:
:piwo: ro29 |
Cytat:
Dochodz na 100 % do Idea-Wloch - osoba ktora otrzyma sms z bramki potwierdza mi dzwonkiem ze doszedl i zawsze nie bylo problemow. |
Cytat:
Tak, tak - masz rację - moją wypowiedź pisałem w pośpiechu i nie do końca ją przemyślałem - stąd te zawachanie - aczkolwiek bardziej miałem wątpliwość, czy z Internetu dojdzie za granicę - teoretycznie tak, ale ;) Pozdrawiam ro29 |
o ile pamietam dobrze to 2.50-pln(idea) czy jakos tak........
lepies kupic ichszejsza startowke 10 -eurosow i wsio do wydzwonienia a SMS przez bramke internetowa dochodza na 100 % przynajmniej na numer z idei.- i fakt sa za free |
Cytat:
|
Cytat:
W kwestii pierwszego pytania - nie wiem - polecam strony www operatora, a w drugiej kwestii - chyba raczej się nie płaci, ale pewności nie mam (może to nie działać). Pozdrawiam ro29 |
Telefony komórkowe....
Mam pytanie, bardzo mi zależy na odpowiedzi na pytanie ile kosztuje wysłanie SMS - a z zagranicy na adres email, konkretnie z Włoch i czy za odebranie sms wysłanego z Internetu się płaci. Telefon jest w sieci IDEA.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc. .......bardzo mi na tym zależy!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |