![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jedni skaczą do góry że mają jakąś starą monetę, drudzy zachwycają się znaczkiem pocztowym, inni chwalą się do okoła ile wypili piw, a ja jestem szczęściarzem i dlatego mam taki podpis. Pozd. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No qrde, ja widzę 3 sztuki. Wy nie? :| |
Cytat:
byłoby wszystko jasne :piwo: |
Cytat:
czekamy :D poprzedni mógł byc ten teraz jakos na tym forum nie pasuje :D |
Cytat:
Po pierwsze pytanie nie było do Ciebie więc się nie wcinaj, dzięki. Po drugie to był żart - ale oczywiście Ty tego nie rozumiesz. :glaszcze: @_bakupl_ A co ma to do rzeczy? Nie bardzo rozumiem. |
Cytat:
_ Cytat:
|
Ja odpowiem
Co Ciebie to obchodzi co ma napisane Niedługo umieszcze sobie napis "Kocham swojego żółwia" albo "Mój wąż jest długi i gruby" I będzie dobrze |
napisy na murach hehe @-Kowalik- serio zrobiłeś OT ciekawe czy Ci odpowie :P
|
A ja zrobię z temtu całkowity OT.
@Loczek, ile Ty masz lat? Dziwne pytanie? :) Chodzi mi o Twój podpis nam avatarkiem:) Texty tego typu kojarzą mi się z napisami na murach "malowane" przez 13-15latków sprayem :) |
Cytat:
aha zapomniałem ... ;) faktycznie .... :D |
heh nie da sie ukryc ze sa dwa typy homo: ci, ktorzy sie tacy urodzili i ci ktorzy to nabyli :|
im bardziej sie beda homo obnosic tym wiecej bedzie tych nabytych.... malo tego kiedys taki nabyty homo sie siebie bal, wstydzil i szedl to psychiatry (do wyleczenia sprawa)... ale teraz.... przeciez jestem taki jak oni.... normalny... tylko orientacje mam inna ale...... noi tym sposobem nabyci sie nie lecza tylko tak zostaja.... |
Cytat:
Co Ty na to _bakup_ ? :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:01. |