![]() |
SH3 i MoH PA
Zapytam delikatnie i bez opisywania tematu zeby nie wku.... moderatora:) Gdyby juz ktos mial obraz w iso dvd Silent Hunter 3 i MoH Pacific Assault sciagniete np z Osloskopa (obrazy dzialaja podobno) to czym by to wypalił? Prosze o konkrety i sory za upierdliwosc ale zalezy mi na tych informacjach. Do tej pory bylo kilku medrców, ale pływali daleko od brzegu. Bracia, oswiecienia pragne
|
Najprosciej:
Alcoholem. Bierze bez problemu. Sprawdzone osobiscie. (w celach edukacyjnych :D ) Moze byc i Nero. Moze byc kazdy inny program rozpoznajacy ISO. Rzecz w tym, ze na tych obrazach nie ma juz zabezpieczen. Zostaly wyciete podczas zrzucania obrazu - istota ew. problemu, moze byc twoja nagrywarak, jak masz jakis badziew, to te resztki zabezpieczen pozostale w obrazie, moze jej robic :D A tak swobodnym ruchem ...............zawodowca :D |
Czy ktos juz tego nie zablokowal raz, bo obraz byl SCIAGNIETY z sieci?
|
widzisz yahol, problem w tym ze wypalalem alkoholem i nero i byla kicha, instalator sie nie uruchamia. Podpinanie pod daemona i alcohol daje identyczny efekt. A moja spawarka to NEC 3540A. Za cienka?
|
Cytat:
Byc moze jojczy sie o karte graficzna?! Potrzeba 128/128MB na dzien dobry! |
W obu grach komunikat jest taki "setup.exe nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32". Jeli chodzi o grafike to ma GF6600 z 256 mega na pokladzie wiec spoko. Mam rozumiec ze moja spawara jest wystarczajaco dobra zeby dawac sobie z tym rade?
|
Jaki system?
Czy masz juz nowy instalator MS? (moze to o to chodzi? MS jakis czas temu wypuscil nowy instalator, moze to wlasnie jego brak!) Masz wszystkie laty pod ew. XP? Jak nie szukaj na stronach MS -instalator- ciezko znalesc, ale jest. Albo na stronach pokrewnych. |
Mam XP Pro z SP2. A ten instalator to cholera wie
|
Wlasnie wyczytalem ze z SP2 dostarczany jest instalator w wersji 3.0, wiec ja go mam, a nowszego chyba nie ma. Czyli ciągle diabli wiedza w czym problem z tymi obrazami
|
a po zamontowaniu obrazów pod wirtualny napęd, instalują się gierki ;) ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |