![]() |
Nowa sonda - Wasze propozycje...
Witam ! :)
Pora zmienić sondę, jeżeli macie jakieś (rozsądne :)) propozycje postaram się je zrealizować. :) Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Mysle ze by sie przydal jakis mini-czacik ... Dzieki. Pozdro. gazor |
tak czacik do dobry pomysl
|
Jakies preferencje co do wyboru konkretnego czata (nazwa, ew. link gdzie można go zobaczyć) ?
|
Cytat:
Jak dla mnie oczywiscie to super propozycja ten czat !!! Jak najszybciej poprosze bo mi tego bardzo brakuje :) |
sondka
Czego brakuje w sofcie do nagrywania ja swego rodzaju dyskusje urzadzilem kiedys ale z mizernym odzewem a ankieta mogla by byc kulll |
Podales samo pytanie, a jakies ew. odpowiedzi ?
|
Cytat:
Jak oceniasz strone CDRinfo? Opcje do wyboru wymysl sam. Nie pamietam tylko, czy juz takiej nie bylo. Ale nie zaszkodzi zrobic znowu... |
Cytat:
Czy Misiek4 to: a) jedna osoba, b)dwie osoby, c)trzy osoby, d)cztery osoby, e)wiecej osob, ewentualnie jeszcze jedna opcja: f)komputer PAN (Polskiej Akademii Nauk), |
Czat to jest to!!Dobre rozwiazanie jezeli ktos chce szybkiej odpowiedzia na swoje pytanie!Cos na ksztalt tego co znajuduje sie na stronie www.tweak.pl!
|
Sorry za literowki:)))
|
to może który z programów do nagrywania zawiódł cie najmocniej lub który spierniczył wam najwięcej płyt,
aczkolwiek czat to niezły pomysł |
1,jak trafiłes na te strone
2.czy uzyskałes kidyś tutaj pomoc -zadawalajaca?? chat live |
Cytat:
wiesz mialem kilka propozycji 1. przy copyCD brak opcji kopiuj razy x 2. tworzenie kompilacji wlasnych 3.to trudno wyjasnic ale chodzi o to zeby wykrywal jaka plyta jest wsadzona(chodzi o to do ilu mozna na niej palic i odtosowywal nagryware zeby nie bylo ze na cd do x16 pali 24 bo nagrywara ma ustawiona opcje write speed MAX i bierze opcje nagrywary) glopie to ale .... coz wszystko by sie przydalo |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |