![]() |
No Dyskusja specified. ...
Postanowiłem sobie poczytać kilku "mądrości" w serwisie cdrinfo
na stronie http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/howto/ i zaciekawił mnie temat Kopiowanie płyt:Playstation,Playstation 2,XBox,Nintendo Gamecube,SegaSaturn,Dreamcast tyle że jak kliknie się na link to pokazuje się coś takiego Wiadomość systemowa No Dyskusja specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster |
Ilość załączników: 1
Rzeczywiście, mam to samo. ???
|
Wydaje mi się, że jest tak dlatego iż dyskusja Beriona została podzielona na kilka osobnych tematów więc link do owego tematu jest nieaktualny :)
|
Oniegdyś temat był jeden i znajdował się w dziale Zabezpieczienia. Odkąd jest nowy dział poświęcony konsolom temat zmieniłem na "kopiowanie / nagrywanie na PS2" (z racji iż tyczył się praktycznie tylko PS2) i przesunąłem w odpowiednie miejsce. Pierwrszy post skasowałem (a więc tutorial). Dlaczego?
Teraz każda z konsol jest w osobnym topic'u. Przejrzyściej i wygodniej... PS: Bartez już naprawił link na głównej, pozostał tylko ten w "Nagrywanie od A do Z"
|
No własnie wchodząc na forum jest dział Konsole, a tam FAQ w którym to są te tutoriale ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |