![]() |
Ziomale pomóżcie ...!!! jak zepsuc... na amen mojego TEAC-A...???
Mam same problemy z tą ******... nagrywarką ... rozchodzi się o TEAC W552G, narazie działa ..możnaby tak powiedzieć ale nie nagrywa co 3 płyty typu hawk, i ma problemy z jej zamknięciem...zastanawiam się czy są jakieś proste i baaardzo skuteczne sposoby w pomocy mojej nagrywarce na zepsucie sie do reszty... jesli macie cos sprawdzonego ale trudnego do wykrycia przez serwis to bardzo prosze o odpowiedz ...pilne niedlugo konczy mi sie gwarancja......plizzzzzzzz:((((((((((((((
|
Mysle, ze potraktowanie jakims wyjatkowo wysokim napieciem byloby w porzadku...ale nie mam doswiadczenia w tych sprawach, wiec nie moge byc na 100% pewien ;)
|
Polecam Ci zmianę producenta płyt na których wypalasz, może to akurat pomoże ;) (Verbatim, Sony...), a tak na marginesie dobre nagrywarki TEAC'a zakończyły się na modelu CD-W540E i ten model właśnie posiadam (firmware 1.0K) 8 ) , mam ją już ponad trzy lata i wciąż działa wyśmienicie - tak jak w dniu zakupu :D
|
ja polecam metodę crash testu z 10 piętra - uważać na ludzi, nakręcić film.
a jak oszukać serwis to napiszę w testamencie. a tu są moje testy hałków http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...awk#post458567 |
Zmiana płyt na inne. A swoja droga to takie pytania w stylu jak zepsuc sa tu nie mile widziane.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:52. |