![]() |
Dobry, tani sklep komputerowy we Wroclawiu
Witam
Jestem z Poznania, ale dla znajomej poszukuje sklepu komputerowego we Wroclawiu?? Sklepu sprawdzonego i taniego. Najlepiej takiego, ktory nie plombuje komputera. Prosilbym o podanie adresow internetowych. Z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam Adach |
Cytat:
Sprawdzony co prawda nie we Wrocławiu ale mają jedne z najniższych cen. |
ja robie zakupy praktycznie tylko we wrocławiu i korzystam z trójki sklepów
www.popland.pl (składali mi kiedys też całego kompa ) www.proline.com.pl www.arest.pl czasami jeszcze www.k2.wroc.pl - nie maja niskich cen, ale korzystam ze wzgledu na znajomych ale tak to tylko i wyłacznie pierwsza trójka.. najniższe ceny we wrocławiu |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro. |
Wielkie dzieki za Wasza Pomoc.
Pozdrawiam Adach |
Witam!
www.angela.pl - jesli chodzi o PC Modding to nie ma lepszego i tanszego :) co do POPLandu - nie maja oszalamiajacego wyboru, a ponadto na wiele rzeczy trzeba czekac, bo nie maja na miejscu - ja nie mam czasu na takie czekani, dlatego tam nie kupuje. AREST - tak super, ale brakuje profesjonalnego sprzetu high-endowego (mam na mysli sprzety typu zasilacze, chlodzenie i kilka innych), ale ogolnie niskie ceny i super obsluga AGE Computers (www.sklep.age.pl) - maja duzo sprzetu, zadnych problemow, mozna placic karta!, troszke czasami drozej, obsluga super ProLine - ogolnie bez zarzutow, ale tez zdarza im sie, ze w cenniku cos maja, a w magazynie nie :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |