![]() |
GTA San Andreas
Pouczony wczesniejszymi postami pytam Jak nagrac kopie bezpieczenstwa GTA San Andreas?
|
odrazu lepiej ;) ||
|
to zalezy czy chcesz nagrać z cukierkiem, czy bez :)
|
:D
hehe, moralnosc pani dulskiej no ale skoro tylko kopia bezpieczenstwa to ok :spoko: sorry, moj post niczego nie wnosi ale nie moglem sie powstrzymac || |
z cukierkiem oczywiscie
|
No to kolejne pouczenie ||
Czasami warto skorzystać z opcji szukaj: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=GTA+san |
No spoko ale jakbyscie mnie mogli poprowadzic krok po kroku co mam robic np.zeby stworzyc obraz plyty.Zainstalowalem UltraISO ale nie ma tu chyba opcji tworzenia iso. z katalogu na dysku twardym. a jak probowalem BurnImg to mi wyskakiwal bład ze nie mam jakiegos pliku znowu.
|
UltraISO nie ma opcji tworzenia ISO z katalogu na dysko co ty mówisz ! przypatrz się dobrze, UltraISO doskonale radzi sobie z tworzeniem ISO z katalogów na dysku ;)
|
No wlasnie zrobilem ISO ale deamontools nie daje rady otworzyc wiec chyba na dvd nie ma co nagrywac
|
Ja swoją wersję (backup) GTA SA miałem na pczątku w formie ISO bez rodzynka programem UltraISO dodałem rodzynka zapisałem na dysku, i nagralem programem DeepBurn gra działa bez problemu i na płytce znajduje się rodzynek i gra instaluje sie bez problemu z płytki DVD+R. Czyli można programem UltraISO dodac rodzynka ;)
|
a ciastko to jest jakis plik skad ta mozna wziac jak sie nazywa ???
|
A szarlotke ? :P Kurde robicie mi smaki :P
|
ciastko = rodzynek = c***k
|
Cytat:
|
A moze nie chce sie uruchomic bo mam komp nie spelnia min. wymagan?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:33. |