![]() |
Nic się nie stało.
Nie nie wiem na oficjalnej stronie jest tylko wzmiana z 19.07.05 że odbędzie się pewnie za 2-3 dni napiszą coś o tym. |
@raptor sorry pomyliło mi się :(
A wiesz może jak to wyglądało w niedzielę? Ogólnie organizacja? Bo może się tam wybiorę :D |
Cytat:
@MQs dzięki wielkie, szkoda że nie da się wydrukować trasy, ale jakość wyjdę z tego zaułka. Dzięki @Bartek1989 ja jestem z Bełchatowa, wybieram się na pare dni nad morze. Zjazdy były w niedziele nie byłem na Górze Kamieńsk. @Patrix Wielkie Dzięki wszystkim wirtualne :piwo: |
Ilość załączników: 1
done.
|
@raptor wybierasz się na Downhill do Bełchatowa?
|
Zamiast rybki - wędka:
http://www.odleglosci.pl/mapa-polski-trasy.php albo inaczej: Google->"trasy przejazdu" |
a który program wie gdzie są dziury?
który gdzie koleiny i gdzie stoją gliny? jak dzieło programowe rozpozna roboty drogowe? polecam jakiś board dla kierowców cieżarówek - pewnie coś takiego jest? :> |
Prośba wyznaczenie trasy: Bełchatów - Mielno
Mam gorąca prośbę o wyznaczenie trasy z numerami dróg pomiędzy Bełchatowem a Mielnem.
nie posiadam żadnego atlasu samochodowego ani programu komputerowego. Najlepiej bym rosił o wyznaczenie trasy przez program komputerowy i przesłanie listy na maila. Sprawa jest pilna. Z góry bardzo dziękuje za pomoc :) :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:20. |